Nutella ve Vanilla Bean Panna Cotta

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
3.931
Tepki
2.550
Puan
113
Konum
Kocaeli
6xqob5.jpg


Nutella tabaka:

1 su bardağı (250 ml) kalınlaşmış krem
25g pudra şekeri
1 tatlı kaşığı toz jelatin
1 ½ tbs soğuk su
½ bardak Nutella
Vanilya katmanı:

1 su bardağı (250 ml) kalınlaşmış krem
25g pudra şekeri
1 tatlı kaşığı toz jelatin
1 ½ tbs soğuk su
¼ çay kaşığı vanilya fasulye ezmesi
İlk nutella katman yapmak. Kolayca dökmek bir sürahi, su üzerinde jelatini serpin ve bir kaç dakika için ayarlamanızı sağlar. Düşük ateşte bir tencerede, krem ​​sıcak ve şeker ilave edin. Şeker eriyene sonra, Nutella karıştırın ve iyice karıştırın. Krem kaynatın izin vermeyin. Jelatin içine krem ​​karışımı dökün ve tüm jelatin eridi sağlamak için iyice karıştırın.

İki kadehler ya kadehler veya dekoratif kase ya içine karışımı dökün. Ayrıca daha fazla servisten küçük ramekins Karışımı bölmek olabilir. Eğer panna cotta çaprazdan ayarlamak istiyorsanız, cam eğin ve ayarlar kadar sabitleyin. Hemen buzdolabına ve izin birkaç saat için ayarlayın.

Vanilya katman yapmak için, yine talimatları izleyin ama bunun yerine nutella yerine vanilya fasulye ezmesi ekleyin ekleme. Karışım Nutella tabakası üzerinde dökülmeden önce oda sıcaklığına kadar soğuyana kadar bekleyin. Bu katman de eğimli olmak istiyorsanız, cam ile aynı şeyi yapmak ve bunu birkaç saat için belirlenen izin emin olun.

Tadını çıkarın!

ALINTIDIR..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst