Nurhayat Oscar Ödülü Alirsa

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bak Nkcım siteciğim bile benden yana O Nurhayatın çenesini dinlettirmiyor bana :kptmya::kptmya:

Nurhayatın oscar ödülünü alırken o salondaki insanların halini düşünemiyorum bile hepsinin yüz ifadesi şu olur
:kptmya::kptmya::kptmya:
Ben videoyu göremediiiiiiiiiiimmmm:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:Ay ben bunu Beyazda izlemişdim o akşam karnıma ağrılar girmişdi gülmekden hele tülay şarkısını söylerken şarkı sözlerini unutup söz uydurması çok güzeldi:kptmya:
Video ancak açıldı Nkcım ve bu kadın beni yine delirtti:kptmya::kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Lilavım senin haberin yok değilmi balım Nurhayat bizim sitede benim başımın püsküllü cadısı beni hiç rahat bırakmıyor:iyyyy::iyyyy: hep peşimde hatta şu mesajı yazarken bile korkuyorum:iyyyy::iyyyy: yine o mesajlarıyla beynimi döndircek diye iysimi o gelmeden kaçiim benkaaackaaackaaackaaackaaackaaac

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Vallahamı:sok:sok:sok:sok
Yaşasınnnnn o zaman Nkcığımı sana musallat edeyim ben55:55:55:Ama bir tavsiye Nurhayat moduna girmesi için onu iyi bir kızdırman gerek başka türlü uyanmıyor içinde Nurhayat cadusu:kptmya::kptmya:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.327
:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:Ay ben bunu Beyazda izlemişdim o akşam karnıma ağrılar girmişdi gülmekden hele tülay şarkısını söylerken şarkı sözlerini unutup söz uydurması çok güzeldi:kptmya:
Video ancak açıldı Nkcım ve bu kadın beni yine delirtti:kptmya::kptmya:

Lilavım senin haberin yok değilmi balım Nurhayat bizim sitede benim başımın püsküllü cadısı beni hiç rahat bırakmıyor:iyyyy::iyyyy: hep peşimde hatta şu mesajı yazarken bile korkuyorum:iyyyy::iyyyy: yine o mesajlarıyla beynimi döndircek diye iysimi o gelmeden kaçiim benkaaackaaackaaackaaackaaackaaac

Özledinmi beni sılaaa ablacıııım istersen yine gelir seni alır başıma zorla taaaç ederim ne dersin canıııım :D bu nk beni konuşturmuyor bacım işi varmış özet ekleyecekmiş yürü gidelim diyor hadi sonra mesajlaşalım

kimki o silammmmmm55:
vallah ben sabaha kadar dinlerim nurhayati o derece yani

:tskler::tskler::tskler:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Özledinmi beni sılaaa ablacıııım istersen yine gelir seni alır başıma zorla taaaç ederim ne dersin canıııım :D bu nk beni konuşturmuyor bacım işi varmış özet ekleyecekmiş yürü gidelim diyor hadi sonra mesajlaşalım

:tskler::tskler::tskler:

:ayk::ayk::ayk::ayk::ayk::ayk::ayk:

Tabi tabi canım sen işini yap burdaki mesajları hiiiiççççç görme:korkak:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.327
Aşk olsun sıla ablacıııım a aaa sen benim gibi kendinden ışıklı çeperi auralı ev kızlarının efendisi olan Nurhayat'ın dedikodusunu yapma çok ayıp a aaa ne derler alma Nurhayat'ı ağzına gelir cevabını verir sana şaşar kalırsın sonra a aaaa bu nk özet eklerken bende burayı görüyorum haberin olsun canımmm :durbun:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375

Şeeyyy kemmm kümmm felan yaniii Lugatım bitti Nurhayatım canım:sinir:ben seni akideşlere tavsiye ediyim bişey yapmıyomki bak ne de çok seviyorlarmış sabaha kadar konuşsanda senden bıkmazlarmış git onlara cevap ver yaaa ne istiyosun benim beyinciğimden

Eyvah tutamadım yine kendimi yazdım yandımmmmkaaackaaackaaackaaacSıla kaaackaaackaaackaaackaaackaaac

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar