Novocrin Placenta Serisi

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
5411591003144.jpg

Kategorisi:Yağlı ve Dökülen Saçlar
Novocrin Placenta Saç Dökülmelerine karşı Şampuan Saç dökülmesinin azalmasına yardımcı olur ve sağlıklı saçın oluşmasını sağlar.

Buğday plasentası ekstresi ve marine (deniz) glikojenleri sayesinde saç folikülünün gelişmesini ve yeni hücrelerin oluşmasına yardımcı olur. Buğday plasentası ekstresi saçın daha sağlıklı gelişmesini sağlar.En iyi sonucu elde etmek için Novocrin Placenta Anti-Hair Loss Losyon ile birlikte kullanın.

5411591303213.jpg

Kategorisi : Yağlı ve Dökülen Saçlar
Saç derisinin ve saçın çabuk yağlanmaması için sebum salgılanmasını nazikçe normal seviyeye ulaşmasına yardımcı olur
Nemlendirici aktif maddeler saçın daha kolay taranmasını sağlar, saçın canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur.Buğday plasentası ekstresi saçın daha sağlıklı gelişmesini sağlar.

Aktif maddelerin fonksiyonları:
a. Disodium Caprylolyl Glutamate: Dogal amino asit ve yağ asidinin birleşimidir. Yağlanmayı engelleyici etkiye sahiptir.Saç derisinin doğal nem dengesini kontrol altında tutar.
b. Triticum Vulgare bran Extract: Buğday plasentası ekstresinin protein ve vitamin bakımından zengin olusu sağlıklı yeni hücrelerin oluşmasına yardımcı olur.
Sonuçlar: Fazla yağ salgısından arındırır.Yumuşak, parlak ve sağlıklı saçlar.

5411591303220.jpg

Kategorisi : Yağlı ve Dökülen Saçlar
Kepeği yok etmeye ve saç derisindeki kasınmayı azaltmaya yardımcı olur. Nemlendirici aktif maddeler saçın daha kolay taranmasını sağlar, saçın canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Buğday plasentası ekstresi saçın daha sağlıklı gelişmesini sağlar.Aktif maddelerin fonksiyonları:

a. Piroctone Olamine: Üst derinin dengesini geri kazandırıp kepeğin tekrar olusmasını azaltmaya yardımcı olur.
b. Disodium Undecyleneamido MEA-Sulfosuccinate: Undecylenic Acid içeren deri dostu sürfaktan kepeği yok etmeye ve saç derisinin çabuk yağlanmasını engellemeye yardımcı olur.
c. Allantoin: Saç derisine yaptığı peeling etkisiyle kasınmayı azaltır.
d. Triticum Vulgare Bran Extract: Bugday plasentası ekstresinin protein ve vitamin bakımından zengin olusu sağlıklı yeni hücrelerin oluşmasına yardımcı olur.Sonuçlar: Saç derisinin kepekten arınmasına yardımcı olurken, kepeğin uzun süre oluşmasına engel olur.Hacimli, parlak, sağlıklı saçlar.

5411591303176.jpg

Kategorisi : Yağlı ve Dökülen Saçlar
“Novocrin Placenta Anti-Hair Loss Lotion” Novocrin Placenta Saç Dökülmelerine Karşı Losyon eşsiz vitamin kompleksleri içerir, bitkisel ve biyoteknolojik ham maddeler (soya sulfapeptideni, amino asitler, amino sakkaritler, B grubu vitaminleri, çinko bazlı tuz,panax ginseng ekstresi, burdock ekstresi ve buğday tohumu embriyosu), saç dökülmelerine karşı bilinen ve test edilmiş en etkili içeriklerdir.
En iyi sonucu elde etmek için yıl boyunca Novocrin Placenta Şampuan ile kullanılması tavsiye edilir.

5411591303237.jpg

Kategorisi : Yağlı ve Dökülen Saçlar
Saçların daha güçlü, daha elastik ve dolgun görünmesine yardımcı olur.Nemlendirici aktif maddeler saçın daha kolay taranmasını sağlar, saçın canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur.

a. Hydrolyzed Vegetable Protein: Saçı içten onararak bakım sağlar, saçların daha dolgun ve güçlü olmasına yardımcı olur.

b. PG-Propyl Silanetriol: Saçı kırılmalara karsı korur; daha düzgün ve sorunsuz saç yapısına kavuşmasına yardımcı olur.

c. Triticum Vulgare Bran Extract: Buğday plasentası ekstresinin protein ve vitamin bakımından zengin oluşu sağlıklı yeni hücrelerin oluşmasına yardımcı olur.
Sonuçlar: İpeksi parlaklığa sahip olan, kolay taranabilen,güçlü, saglıklı saçlar.
Uzun ömürlü bakım saglayan,yenileyici ve canlandırıcı etki.

5411591303183.jpg

Kategorisi : Kuru ve Yıpranmış Saçlar
URU,BOYALI,KİMYASAL İŞLEM VE ZARAR GÖRMÜŞ SAÇLAR İÇİN;

Keratin yardımıyla kuru, hassas ve gözenekli saçları onarmaya ve korumaya yardım eder. Saçı hassas bir şekilde temizler ve hassaslaşmış saç uçlarına bakım yapar. Saçınız daha kolay taranabilir hoş ve parlak olur. Kimyasal bakım gören saçlar (perma, boya vs.) için idealdir. En iyi sonuca ulaşmak için NOVOCRIN MAGIC MASK ile beraber kullanın.
KULLANIM ŞEKLİ: Islak saça uygulayın. Hafif bir masaj yaparak birkaç dakika bekletin ve dikkatlice durulayın. Gözlerle temastan kaçının.

5411591303190.jpg

Kategorisi : Kuru ve Yıpranmış Saçlar
KURU,BOYALI,KİMYASAL İŞLEM VE ZARAR GÖRMÜŞ SAÇLAR İÇİN;

Keratin yardımıyla kuru, hassas ve gözenekli saçların bakımını yapmaya ve korumaya yardımcı olur. Sadece bir bakımdan sonra bile saçlarınız daha sağlıklı, daha yumuşak ve hacimli olurlar. Saçınız daha kolay taranabilir kırıklarda aynı zamanda bakım görür. Kıymasal bakım gören saçlar (perma, boya vs.) için idealdir.en iyi sonuca ulaşmak için NOVOCRIN MAGIC SHAMPOO ile kullanınız.
KULLANIM ŞEKLİ:Yıkanmış ve havlu ile kurulanmış saçalarınıza iyice yayarak uygulayın ve tarayın. Durulamayın. Gözlerinizle temas ettirmeyin, ettiğinde bol su ile yıkayın.

 
OP
L

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
5411591132004.jpg

Kategorisi : Yoğun Kepekli ve Dökülen Saçlar
- Kepek önleyici etkisi bilinen, etkili, toksik olmayan, ve özellikle kepeğe karşı üretilen saç şampuanlarının, losyonların ve kremlerin formülasyonlarında etken madde olarak kullanılmaktadır.
- Sülfür (kükürt), deri ve saç için gerekli proteinlerin bileşenidir.
- Hint yağı (Ricinus communis); bitkisi özellikle saç kıran ve saç dökülmesinde etkili sonuçlar verir.
- Allantoin’in; saçı onarıcı,canlandırıcı ve rahatlatıcı özelliği vardır. Aynı zamanda hücre yenilenmesini de arttırır.

5411591131007.jpg

Kategorisi : Yoğun Kepekli ve Dökülen Saçlar
Kepek oluşumuna karşı etkili saç bakım losyonudur.Formülündeki kükürt ve anti-bakteriyel aktifler sayesinde kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur ve içeriğindeki zengin vitaminler saç derisini besler,korur ve sağlıklı saçların büyümesini sağlar.Normal saçı %10 oranında kalınlaştırır.Saça uygulandıktan sonra rahatça şekil verebilirsiniz.

KULLANIMI:Novocrin Kepeğe Karşı Sülfür Şampuandan sonra düzenli ve sürekli olarak kullanılmasıdır. Kepeğe karşı Sülfür Saç Losyonu saçlar yıkanılmadığı zamanda düzenli ve sürekli olarak (günde 1 kez) kullanılmalıdır. Bir miktar losyonu avucunuza döküp, iyice saç derinize yedirin, birkaç dakika masajlayın. İşlem bittikten sonra saçlarınızı kurutun ve alıştığınız gibi şekil verin.DURULAMAYIN.

5411591306009.jpg

Kategorisi : Papatya Özlü Saç Açıcı Sprey
Papatya Ekstreli Renk Açıcı Sprey;

Papatya ekstresi ile zenginleştirilmiş EXTRAIT DORAsaçın rengini hafifçe ve doğal olarak açarak yazın güneşten açılmış görünümü verir.doğal sarı veya açık kahverengi saçlara uygulanabilir. Boyalı saçlara uygulamayınız.koruyucu içeriği vardır.saçlar yumuşak ve kolay şekil alır hale gelir.KULLANMA TALİMATI:Ttercihen yıkanmış ve havluyla kurulanmış saça uygulayın. Tüm saça veya bir tutam saça uygulayın. Saçı, ürünün dağılması için tarayın. Fön ile kurutun veya güneşe çıkın. İstediğiniz renge gelene kadar işlemi tekrarlayın. Her uygulama arası 2-3 gün bekleyin.UYARI: Hidrojen peroksid içerir. Gözlerle temastan kaçının. Göze gelirse bol su ile yıkayın. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Isı kaynağına doğru püskürtmeyin. Tahriş olmuş saç derisine uygulamayın.
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Tesekkürler canim,
hamilelikte sac kaybi gibi derdim olmuyor
ama simdi hamilelikten sonra avuc avuc dökülecek yine. :sinifsinif:
 
OP
L

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
Benim de hamileyken çok gürleşmişti , çok fazla dökülme problemi yaşamadım doğumdan sonra , saçlarım dökülürse boya yüzünden dökülüyordur genelde.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst