bugunlerde nk'm yenıden merak saldım ama benım cadı yutar dıye korkuyorum yapamıyorum sen de mı bıraktın

Eline emeğine sağlık çok güzel olmuşBitter_im balım En Şık Aksesuarlar. konusu açmış. Oradaki bileziklerden birini elimdeki benzer malzemelerle yapıp aşamalarını da buraya ekliyorum belki yapmak isteyen olur
Ekli dosyayı görüntüle 48730
Yapacağımız tek şey bu. Bileziğin boyu istediğiniz ölçüye gelene kadar bunları yapıp birbirine takıyorsunuz o kadar
Ekli dosyayı görüntüle 48731
Ekli dosyayı görüntüle 48732
Ekli dosyayı görüntüle 48733
Ekli dosyayı görüntüle 48734
Başına sonuna zincir takıp papağan denen aparatı takıyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 48735
Ekli dosyayı görüntüle 48736
Konudaki takı da alttakiydi
Ekli dosyayı görüntüle 48737
Teşekkür ederim durup dururken bileziğim olduEline emeğine sağlık çok güzel olmuş
Bundan güzel halhalda olurTeşekkür ederim durup dururken bileziğim oldu
Evet olur gerçekten zinciri uzatırsam kolye de olur. Teşekkür ederimBundan güzel halhalda olur
Ne güzel güle güle kullan
Aaayy bayıldım kızzz ne kadar kolay anlatmışsın birde hiç o taraklarda bez olmayınca ben zor ince iş biliyorum heeep maşallah eline emegine saglık cok begendimBitter_im balım En Şık Aksesuarlar. konusu açmış. Oradaki bileziklerden birini elimdeki benzer malzemelerle yapıp aşamalarını da buraya ekliyorum belki yapmak isteyen olur
Ekli dosyayı görüntüle 48730
Yapacağımız tek şey bu. Bileziğin boyu istediğiniz ölçüye gelene kadar bunları yapıp birbirine takıyorsunuz o kadar
Ekli dosyayı görüntüle 48731
Ekli dosyayı görüntüle 48732
Ekli dosyayı görüntüle 48733
Ekli dosyayı görüntüle 48734
Başına sonuna zincir takıp papağan denen aparatı takıyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 48735
Ekli dosyayı görüntüle 48736
Konudaki takı da alttakiydi
Ekli dosyayı görüntüle 48737

Demiştim kolay diye zor olanlar da var ama bunlar çerezlik modeller bir oturuşta bir sürü yaparsın o kadar yani. Teşekkür ederimAaayy bayıldım kızzz ne kadar kolay anlatmışsın birde hiç o taraklarda bez olmayınca ben zor ince iş biliyorum heeep maşallah eline emegine saglık cok begendimsayemde bileklik sahibi oldun