❤️Nk83❤️ İyiki Doğdun!!!

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.510
Eneee projektörüm neimde yoktukine mahalleye yansıtacaktım bacımın dogum günün kıtlu olsun diyede işte haha fak fakirim bu kadar oldu haha
Cidden yapardın he :haha: Hani sitedeki arkadaşlarla çocukları yeğenleri toplayıp doğum günü kutlama resimleri yaptırmıştın ya ona şok geçirmiştim nasıl yapabildin diye ellerinde doğum günün kutlu olsun nk yazan yazılar vardı galiba onları saklıyordum ben çok güzeldi

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.053
Bir nedenle banlanacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :haha: Kesin başka konudan kutlamışızdır ya mümkün değil görmemiş olmam bir ara güncellemede mi ne site mesajları silinmişti o döneme mi denk geldi anlamadım
:D hahahahaha şaka yapıyorum canım şu banlama konusu vardı oyunlarda onada yazarım ben bi denk getirirsem haha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.053
Cidden yapardın he :haha: Hani sitedeki arkadaşlarla çocukları yeğenleri toplayıp doğum günü kutlama resimleri yaptırmıştın ya ona şok geçirmiştim nasıl yapabildin diye ellerinde doğum günün kutlu olsun nk yazan yazılar vardı galiba onları saklıyordum ben çok güzeldi
Yaaaa göz yaşım pıt hatırlamammı ozaman sitede herkesin bebesini bile çalıştırmışdım tam zamanlı adminlik yapıyordum bak hahahaha hakkım ödenmez hahahaha ama çokkk güzellerdi konudada duruyormu acaba resimler nostalji yapam haha benimde gçeen aklıma şey geldi yaşar (çok seversin) şarkısını kendim video yapmıştım o dönemki yoklukta bile hahahaha fikir makinası gibiyim :interest:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar