Nivea’dan Yeni Bir Seri; Calm&Care

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Nivea Calm& Care rahatlatan ve bakım yapan yeni seri;

Tanıtımı yapılan Calm&Care, aslında uzun zamandır eksikliği hissedilen ve alternatifi olmayan bir seri. Ağda, lazer, jilet gibi kotuklatı bölgesini daha da hassaslaştıran işlemlerden sonra uygulanması öneriliyor, çünkü içerisinde “hamamelis” isimli çok özel bir bitki mevcut. Hamamelis Trabzon bölgesine ait, serinletci ve sakinleştirici etkisi bulunan ve ayrıca ilaç sektöründe de kullanılmakta olan bir bitki. Bu yüzden Calm&Care serisine ait ürünleri, bu tarz özel işlemler sonrası beklemeden kullanma lüksüne sahipsiniz, buram buram kızaran, acıyan, tahriş olan cilde iyi geliyor. Ayrıca uygulamalar sırasında oluşan kesik, çatlak gibi ince deformasyonları bakteri oluşumuna karşı da koruyor. (Biliyorsunuz ter kokusu aslında bakterilerin üremesi sonucu oluşuyor, koltukaltlarını temiz tutmak ve cilde dost bir ürün kullanmak, mis gibi bir sonuç doğuracaktır)

dm8bkh.jpg


Serinin, klasik Nivea roll-on ve deodoran’dan farklı bir kokusu var , daha az kremsi olduğu bir gerçek, kendi adıma konuşursam bu da kullanım kolaylığı sağlıyor. Greyfurt, vadi zambağı, menekşe ve yasemin gibi herbirinin kendine has aroması olan içerikleri, biraraya gelince taze ve canlandırıcı bir etki bırakıyor ciltte. Deodorant-roll-on ve mum şeklinde 3 farklı alternatifi bulunan anti-perspirant özellikli koltukaltı serisi, kısa sürede Türk kadınlarının yeni favorisi olacağa benziyor.


ALINTI

 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Nivea'dan cilt yenilenmesini destekleyen deodorant

Pürüzsüz bir cilt ve koltukaltı, milyonlarca kadın için güzelliği tamamlayan en önemli unsur.


nivea_mkle.jpg


Cilt güzelliği, özellikle koltukaltı gibi hassas bölgelerde daha fazla önem kazanıyor. Tertemiz, pürüzsüz ve sağlıklı bir koltukaltı, kadınların kendine güvenini artırıyor, daha rahat ve özgür hareket etmesini sağlıyor.

Özellikle yaz aylarında giyilen kısa kollu giysiler ve mayolar, koltukaltını düşünüldüğünden çok daha fazla gözler önüne seriyor. Bölgeyi istenmeyen tüylerden arındırmak için kullanılan yöntemler, sadece tüyleri yok etmekle kalmıyor, cildin üst tabakasında tahrişlere neden oluyor. İnce çatlaklar ve gözle görülmeyen küçük kesiklerle verilen mikroskobik zarar, cildin doğal bariyerlerini yok ettiği için cildin kurumasına yol açıyor.

Yepyeni bir formül
Bu gerçekten hareket eden Nivea araştırmacıları, özenle seçtikleri aktif bileşenlerle yepyeni bir formül üretti. Ciltte meydana gelen en küçük bir tahrişi bile giderecek, cildi yumuşatıp kendini yenilemesini sağlayacak, yalnızca tüylerden arındırılan zamanlarda değil, her gün güvenle kullanılabilecek yepyeni biri deodorant üretti: Nivea Calm & Care.

Nivea Calm & Care'in özellikleri
Nivea Calm & Care’in bileşiminde bulunan Hamamelis, serinletici ve sakinleştirici özellikleriyle rahatlık sağlıyor, gergin cildi yumuşatıyor.

Güzellik vitamini olarak bilinen Provitamin B5, hücre ****bolizmasını hızlandırarak cildin yenilenmesini destekliyor, tüylerin alınması sırasında meydana gelen tahrişi iyileştiriyor.

Nivea Calm & Care deodorant, cildi yatıştırıcı ve güzelleştirici etkisinin yanısıra, tazeleyici ve kadınsı esansıyla ter kokusuna karşı koruma da sağlıyor. Kadınlara, koltukaltını rahatça gösterme özgürlüğü sunan ürün, 24 saat etkili anti-perspirant etkisini, greyfurt, vadi zambağı, menekşe ve yaseminin mükemmel kokularıyla birleştiriyor.


Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim.

ben bu serinin deodorantını kullanıyorum. Çok memnunum :eek:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim, teşekkürler yorumlarınız için :hhhhhh:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Mutlaka dene canım. Ben çok memnunum
 

ünzile

Aktif Üye
Katılım
16 Kasım 2008
Mesajlar
189
Tepki
161
Puan
43
Konum
SAKARYA
teşekkürler canım deniycem bende.niveanın ürünlerini beğeniyorum zaten eminim bunlarda ço güzeldir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst