Nina Ricci; Ricci Ricci

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Nina Ricci`nin sihirli dünyasında yeni bir rüya: Ricci Ricci, ele avuca sığmayan bir parfüm...

jessica_stam_ricci_ricci.jpg


Şehirli ve modern, karşı konulmaz bir süper kahraman : Ricci Ricci. Çarpıcı, cesur ve gizemli olduğu kadar modern, hareketli, feminen ve seksi olan süper kahraman Ricci Ricci, asi bir yaramaz. Pembe kurdele, Ricci Ricci’nin sihirli güçlerini ifade ediyor. Ricci Ricci karşısına çıkan herkesi gizli silahı parfümü ile büyülüyor.

Yeni parfümün ismi “Ricci Ricci…” tıpkı gizli bir kod gibi. Parfümün ismi, Nina Ricci markasıyla çok yakın ve özel bir bağ kuruyor. İsmini söylerken kelimeler, gizli bir kod gibi çıkıyor ve bizlerle adeta müzikal bir oyun oynuyorlar.

Tasarımında Ricci Ricci’nin sembolü olan kurdele ambalaja ve şişeye damgasını vuruyor. Çok çağdaş bir tasarım olan şişenin rengi, hayat dolu bir pembe, bize coşku ve zarafeti çağrıştırmakta. Şişede ve ambalajda görüleni kurdele motifi, moda dünyasıyla bir bağlantı sağlıyor. Şişe, lüks ve sadeliği birleştiren, kibar bir aksesuar.

Parfüm, gün boyu süren fresh ve şehvetli bir çiçeksilik yaşatıyor. İlk notalarda Revent Kabuğu, bergamot varken orta notalarda gece güzeli çiçeği, Hindistan Tutya Çiçeği ve Okka Gülü (centifolia) dikkati çekiyor. Paçuli ve sandalağacı ise dip notalarda kullanılmış.

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica canım :fisfis:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst