Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar benim adetim çok düzensiz ve bir kaç aya bebek düşünüyoruz acaba ne zaman jinekoloğa gitmem lazım adet bitimimi yoksa henüz hala adetliykenmi fikri olan varmı :bayil:
şu an adetliyim nettede doktor kandan göremeyebilir diye yazıyordu ama sanki duymuş gibiyimde adetin bilmem kaçıncı günü gidilmesi gerekiyo falan diye merak ettim bende
şu an adetliyim nettede doktor kandan göremeyebilir diye yazıyordu ama sanki duymuş gibiyimde adetin bilmem kaçıncı günü gidilmesi gerekiyo falan diye merak ettim bende
Bu konuyla ilgili bir fikrim yok ama Liliye katılıyorum.Doktora gittiğin zaman o seni bu konuda yönlendirir.En doğrusunuda onlar bilir tatlım.Allah yardımcın olsun.
madem şu günlerde adetlisin adetinin son gününde gidebilirsin ,bilgin olsun dr geçmiş adet başlangıç günlerini de öğrenmek ister en az 6 ay öncesinden..
çok fazla gecikme erken falan değil ama bazen geç oluyorum bazen erken ve bu sıra cok oluyorum bu ay 5 gün erken oldum gecen ay 3 gün geç inş bebiş için bi sorun olmaz