Ne yapıcağımı şaşırdım artık çıldırmak üzereyim

meliha

Üye
Tepki
78
merhaba bayanlar ben 2 çocuk annesiyim küçük çocuğum 2.5 yaşında daun sdendromu onun için bakım ücreti bile çıktı.ama eşimi birtürlü istanbulda evg tutmaya ika edemedim inanın ayrılmanın eşiğindeyiz.burda abisiyle kalıyo ama ben rahat edemiyorum.biraz durtduktan sonrada memlekete gidicem.ben böyle olsun istemiyom ben burada kurulu biz düzenim olsun istiyorum.eşime bu seferde ev tutmazsa ayrılacağıumı söyledim.inanın küçük bi kapıcı dairesinde bile oturmaya razıyım.

R

Rosie

Misafir
tahmin ediyorum yasınız benden çok daha büyük akıl vermek gibi olmasın ama bence sakin zamanınızda eşinize neden istanbulda oturmak istemediğini sorun dürüstçe.abisi ile rahat edemediğinizi açık açık anlatın. Mantıklı bir şeyler söyleyeceğine inanıyorum bu arada bebişinize sağlık sıhhat diliyorum :huhuu:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Maddi olarak zorluk yaşayacağınızı düşündüğünüz için mi abisinin yanındasınız?
İşi nerde eşinin?
İstanbulda düzen kurmak zor tabi ama istedikten sonra neden olmasın.. Belki İstanbul'da iş bulamayacağını düşünüyor olabilir? :acep:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
Allah çocuğunuza şifa versin tez zamanda iyi olur inşallah :acep:
Rabbim yardımcınız olsun umarım istediğiniz herşey gönlünüze göre olur :uzgun:

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Alllah kolaylık versin şifalar diliyorum.Takmayın kafanıza herşey olacağına varır.Hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda.

M

madesam

Misafir
öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin eşinle konuşmaktan başka çaren yok gibi görünüyor ama çocuğunun sağlığı herşeyen önemli tabi

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ev üstünde ev olmaz baska eve cikmak istemekle haklisin,sonucta öyle zamanlarda hersey batar insana:dertli:
insallah esinle orta bir yol bulursunuz oglunada gecmis olsun canim

OP
M

meliha

Üye
Tepki
78
Maddi olarak zorluk yaşayacağınızı düşündüğünüz için mi abisinin yanındasınız?
İşi nerde eşinin?
İstanbulda düzen kurmak zor tabi ama istedikten sonra neden olmasın.. Belki İstanbul'da iş bulamayacağını düşünüyor olabilir? :acep:

yok arkadaşım işine gelmiyor.biz bir kaç ay durup memlekete gidiyoruz.işi var zaten iyi kötü kazanıyor.abisininde evinin kredisini ödüyor.onun krediye verdiği tutara inanın kendi evimizi geçindiririz

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Ev ev üstüne olmaz hem misafir gibi yaşanırmı bir evde çok zor.Kesin kararlı ol ve tepkini koy böyle mutsuz yaşamaktansa olacağına varsın herşey.

mmelis

Aktif Üye
Tepki
62
öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin eşinle konuşmaktan başka çaren yok gibi görünüyor ama çocuğunun sağlığı herşeyen önemli tabi mevlam tez zamanda hayırlısını versin

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
çok zormuş canım ya ne denebilir bilmiyorum takma kafana diyemiycem mecbur takıyosun bol bol yunus duasını oku Allah ım bir yol göstersin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar