Natürel güzellik

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Amerikan laboratuarlarından onaylı FreshMinerals ürünleri, 24 saat kalıcılıklarının yanı sıra, suya dayanıklılığı sayesinde terlemeyi sorun olmaktan çıkarıyor. Ürün çeşitliliği ve renk seçenekleriyle mineral makyajı hayatınızın bir parçası haline getirmeyi hedefleyen marka, ipek özü ve % 100 doğal mineraller aracılığıyla kadınlara hem doğal bir güzellik, hem de sağlıklı bir cilt vaat ediyor.


38587663DF611EBF937490ACb.jpg



Fırçalı mineral fondöten: 80 TL.
FRESH MINERALS




ALINTIDIR!...





 
H

hüzünden_gelme

Misafir
Güzellik Doğayla Buluşuyor
Doğanın en değerli hazinesi mineraller artık güzelliğin hizmetinde! Yüzde yüz doğal minerallerle üretilen freshMinerals makyaj algınızı kökten değiştiriyor. Doğanın en değerli hazinesi mineraller artık güzelliğin hizmetinde! Yüzde yüz doğal minerallerle üretilen freshMinerals makyaj algınızı kökten değiştiriyor.




freshMinerals ipek özü ve yüzde 100 doğal mineraller aracılığıyla kadınlara hem doğal ve çarpıcı bir güzellik hem de sağlıklı bir cilt vaat ediyor. Amerikan laboratuarlarından onaylı ürünler 24 saat kalıcılığın yanı sıra suya dayanıklılığı sayesinde terlemeyi sorun olmaktan çıkarıyor.

freshMinerals fondöten grubu aktif maddesi Mikronize Titanyum Dioksit ile cildinizi güneş ışınlarının olumsuz etkilerinden koruyor. İçerdiği demiroksit ile cildi yaşlanmadan ve serbest radikallerin yıkıcı ve zararlı etkisinden koruyan freshMinerals cildinizin nem ve yağ dengesini de ayarlıyor.

Renkler de Sınır Yok
Renklendirme konusunda yine doğayı referans alan freshMinerals Antik Mısır’da ölümsüzlük taşı olarak bilinen ve firavunların mezarlarına da yerleştirilen Lapis Lazuli taşını da güzelliğin hizmetine sunuyor. Lazurit mineralini makyaj çantalarına sığdıran freshMinerals eşsiz mavi pembe ve menekşe rengini Mısır’ın antik gizemlerinden alıyor. Demiroksitler aracılığıyla sarı kırmızı ve siyahın en doğal tonlarını yaratan freshMinerals yerkabuğundan çıkartılan ve ileri teknoloji ile inceltilen mika mineralini de makyajınızdaki doğal ışıltıları yakalamak için kullanıyor.

Sağlıklı bir cilt için gereken antibakteriyel özelliği de Bor Nitrürü’nden alan freshMinerals ürünleri E vitamini katkısıyla canlı ve parlak bir görüntü kazandırıyor.

Parlatıcı fırça tozundan fondöten grubuna allıktan ışık yansıtıcı
kapatıcılara/ concealear’a dudak parlatıcıdan suya dayanıklı maskaraya kadar zengin ürün gamıyla satışa sunulan freshMinerals kozmetik grubunu seçkin eczanelerde kliniklerde bulabilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst