Naturalife Apple Cider & Chromium

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Naturalife Apple Cider & Chromium

Geleneksel olarak kilo vermek için kalori kontrollü diyetlerle birlikte kullanılan yüksek yoğunlukta biyo-yararlanımlı elma şırası sirkesi ve chromium birarada.

Elma sirkesinin güçlü bir toksin arındırıcı, temizleyici ve yağ yakıcı özelliğinin yanı sıra, içeriğindeki diyet lifleri (fiber) ile kilo kontrolünde vazgeçilmez bir öneme sahip. Elma sirkesi özündeki pektin ve suda çözülebilir diyet lifleri (fiber) su çekici özelliğinden dolayı, midedeki su ile birleşerek, mide boşalmasının geciktirilmesine ve bu sayede tokluk hissi oluşturarak, bireyin yeme isteğinin azalmasına yardımcı olur.

Diyet liflerinin (fiber), bağırsak faaliyetlerine de olumlu etkileri vardır. Bağırsaklarda dışkılama sıklığı, dışkı ağırlığı ve yumuşaklığını arttırarak, vücutta oluşan artıkların, toksinlerin ve yağların hızla dışarı atılmasını sağlar. Karbonhidratların daha uzun sürede emilmelerini sağlayarak kan şekeri düzeylerimizinde kontrol altında tutulmasına yardımcı olur. Bu sayede iştahımızın kontrol altında tutulmasına imkân tanır.

Diyet lifleri, enerji yoğunluğunun düşük olması ile de zayıflamak isteyenler için tercih nedenidir.Krom takviyesinin kan şekeri ve kan yağları dengesi üzerinde olumlu etki yaptığını, kilo vermede ve düzgün bir vücut yapısına sahip olmada yardımcı olduğunu, diyabet ve ilişkili hastalıklardan korunmada önemli olduğunu gösteren çok sayıda bilimsel araştırmanın yanı sıra glükoz intoleransı ile bağlantılı bir hastalık olan Turner's sendromunda da glükoz toleransını arttırdığına dair bulgular mevcuttur.

Krom'un sporcular üzerindeki etkisi de araştırılmış ve günde düzenli alınan krom takviyesinin sporcularda kas/yağ oranını ve karbonhidrat kaynaklı enerji kullanımını arttırarak sportif performansa katkıda bulunduğu belirlenmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst