Natura Bisse - Diamond Extreme Eye Cream

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Natura Bisse`nin Diamond Extreme Eye kremi, gözler için enerji veren lifting etkili bir ürün.

32_26042010122240.jpg


Natura Bisse, çok titiz bir çalışmayla göz ve dudak çevresi bakım dilini Diamond Extreme Eye’a tercüme etti. Diamond Extreme Eye, kozmetik biliminin son noktası olan lüks bir göz çevresi kremi. Formülasyonu, göz çevresindeki yaşlanma işaretleri ile savaşan aktif içeriklerin birleşiminden oluşuyor.





Ürün, cilde enerji vererek hücresel ****bolizmayı hızlandıran ve en yeni hücre yenileyici moleküller içeren deniz planktonlarından olan Artemia Salina içeren ayrıcalıklı bir sıkılaştırıcı krem. Bu molekül DNA teknolojisi olarak adlandırılan bioteknolojik prosedürlerle geliştirilmiş. Cildin doğal bariyerini güçlendirerek, nucleusun yaşlanmasını önlüyor, epidermisi yeniliyor ve genç, ışıltılı bir görünüm sağlıyor.

Diamond Extreme Eye, ışık yansıtıcı pigmentler içeren , göz çevresine ekstra canlılık ve ışıltı sağlayan ayrıcalıklı ve komple bir göz çevresi bakım kremi. Cildi hem içten hem dıştan 2 yönlü toparlıyor, çizgilerde gözle görünür ölçüde azalma sağlıyor, yoğun nem veriyor. Düzenli uygulama sonrasında gözaltı torbaları ve koyu renk halkalar kayboluyor, göz altındaki mikro dolaşım hızlanıyor, göz çevresi pürüzsüzleşiyor ve sağlık kazanıyor.

Göz çevrenize mükemmel bir ürün arayanlara duyurulur…


Alıntıdır!

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst