Natrol Phase2 Zayıflama Tableti (Strach Neutralizer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Natrol Phase2 Zayıflama Tableti (Strach Neutralizer)

NATROL Phase2 kilo kontrolüyle ilgili bugüne kadar bildiklerinizi değiştirecek!

NATROL Phase2 içeriğinde bulunan, kilo kontrolü üzerine pozitif etkileri bilinen, 5 etken madde ile bildiğiniz yöntemlerden farklıdır.

Patentli Phase2 Starch Neutralizer, bir sindirim enzimi olan alfa-amilazı bloke ederek karbonhidratlı besinlerle (unlu mamuller, baklagiller, patates, tatlılar ve şekerler) vücudumuza giren nişasta zincirlerinin basit şeker moleküllerine dönüşmesini engeller. Bu yolla bu şeker moleküllerinin vücut tarafından emilerek yağ olarak depolanıp saklanmasının önüne geçer ve yeni yağların oluşumunu durdurur.

İtalya'da yapılan bir çalışmada 4 hafta süre ile Pnase2® kullanan hastaların toplam vücut ağırlıklarının ortalama 3 kg.'ını ve toplam vücut yağlarının ortalama %10'unu kaybettikleri gözlenmiştir. Çalışmalarda Phase2'nin karbonhidratlı yiyecekler içerisinden nişasta emilimini ortalama %66 oranında düşürdüğü görülmüştür.

Krom Pikolinat, insülin hormonu üzerindeki dengeleyici etkileri ile kan şekeri düzenin korunmasına ve karbonhidratların, yağların ve proteinlerin enerji üretimi için ****bolize edilmesine yardımcı olur.

Yeşil Çay ve Kafein, ****bolizma hızının artırılmasına ve vücutta daha fazla miktarda kalori yakılmasına destek olur. Yeşil Cay içerisinde bulunan polifenoller (özellikle EGCG) güçlü antioksidan etkileri ile hücreleri serbest radikal hasarlarına karşı korur.

5-HTP, vücutta mutluluk hormonu olarak da bilinen serotonin üretimine destek olur. Bu sayede özellikle diyet yapılan dönemlerde ruh halinde meydana gelen dalgalanmaların önlenmesine, kişinin pozitif bir ruh haline sahip olmasına ve iştah mekanizmasının düzenlenmesine yardımcı olur.

NATROL Phase2;

• Karbonhidratların emilimini bloke ederek yeni yağların oluşumunun engellenmesine,
• Kan şekeri dengesinin korunmasına ve özellikle tatlıya duyulan isteğin hastalanmasına,
• Karbonhidratların, yağların ve proteinlerin enerji üretimi için ****bolize edilmesine,
• ****bolizma hızının artırılmasına ve bu yolla daha fazla kalori yakılmasına,
• Diyet süresince pozitif ruh halinin korunmasına ve diyete daha kolay uyum sağlanmasına,
• iştah mekanizmasının düzenlenmesine yardımcı olur.

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli

Yemeklerden 30 dakika önce olmak üzere günde 2 tablet.

Yan Etkileri

NATROL Phase2 güvenli bir doğal tamamlayıcı olup, bugüne kadar bildirilen yan etkiler nadirdir. Nadir olarak görülebilecek yan etkiler gastrointestinal şikayetler, mide bulantısı veya çarpıntı şeklinde olabilir.

Uyanlar ve İlaç Etkileşimleri

Bilinen herhangi bir ilaç etkileşimi mevcut değildir. Kafein hassasiyeti, kalp rahatsızlığı, yüksek tansiyonu olanlarda ve hamile/emziren kadınlarda ürünün kullanımı önerilmemektedir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst