Nasıl Bir Aşık İstiyorsun?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Nasıl Bir Aşık İstiyorsun?

Kişiliğinize uygun aşık nasıl olmalı? Bu test ile ideal eşinizin nasıl olması gerektiğini öğreneceksiniz.

attachment.php

Ekli dosyalar

• test_2262011122731.jpg
    test_2262011122731.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 68

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
yapam istemiyodm aşkı olduğum kişiye sahibim çünkü o benim bitanem

Sosyal Olmalı
Eğlenmeyi seven, okuyan, kolayca iletişim kuran ve kendini sevdiren biri olmalı. Sizin onun için tek olduğunuzu hissettirmeli. Size dokunmasını ve yaklaşmasını bilmeli. Sizi anlayan ancak çok yoğun romantik olmayan eğlenceli biri olmalı.

aynısı sözlüm:sirin:

H

Hera

Misafir
Aşkım Beni aldı 2 Yıl Önce Bende onu aldım sahip oldum Onaa :1: Romantik aşk çıktı eşim tek aşkım Oldukça Romantiktir doğru çıktı

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Romantik Olmalı
Size zaman zaman şiir okumalı, hikayeler anlatmalı. Sakin ve huzurlu bir yaşamı tercih etmeli. Sizin duygularınızın ve hassasiyetlerinizin farkında olarak size yaklaşmalı, dokunmalı. Aşıksa sizi elde etmek için her türlü engelleri aşmalı. Evlilik korkutuğu bir şey olmamalı ancak sizi de bu konuda cesaretlendirmeli.

R

Rosie

Misafir
Test Sonucu : Sosyal Olmalı
Eğlenmeyi seven, okuyan, kolayca iletişim kuran ve kendini sevdiren biri olmalı. Sizin onun için tek olduğunuzu hissettirmeli. Size dokunmasını ve yaklaşmasını bilmeli. Sizi anlayan ancak çok yoğun romantik olmayan eğlenceli biri olmalı.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.407
Test Sonucu : Romantik Olmalı
Size zaman zaman şiir okumalı, hikayeler anlatmalı. Sakin ve huzurlu bir yaşamı tercih etmeli. Sizin duygularınızın ve hassasiyetlerinizin farkında olarak size yaklaşmalı, dokunmalı. Aşıksa sizi elde etmek için her türlü engelleri aşmalı. Evlilik korkutuğu bir şey olmamalı ancak sizi de bu konuda cesaretlendirmeli.

Nee :ilknur: romantik tipleri sevmem ben hatta şiir okumaya başlarsa yemin ederim oracığa yığılırım içimi kurutur en sevmediğim şeydir :bayil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar