Mutlu Görünme Oyunu Çok Yorucudur,

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
Hands%20Line%20and%20Beyond.jpg

"Kutuplarda ayı avcıları buzların içine jilet kadar keskin bir baltayı yerleştirir,keskin tarafın üzerine biraz kan sürerlermiş.Bunu bilmeyen ayı gelip kanı yalarken dili kesilirmiş.

Ama kanın tadından dilinin acısını fark edemez,kendi kanını yalamaya başlarmış. Damarlarındaki kan tükenince, olduğu yere yığılırmış.Avcı da gelip derisini yüzermiş.
Avcılar ayıları kurşunlarla vururlarsa, ayının postu delineceği ve çok para etmeyeceği için bu yolu denerlermiş.
Dilimi kesen o keskin bıçağın ne olduğunu anlamaya kalkışmadı ğım için, varoluşumun o arka bahçesine hep gözlerimi kapattım. Küçük bir inanç yeterdi yaşamam için, ihtiyacım olan kendimi aldatma inancı..
Bu küçük ve zavallı inanç, kendi kanımı emerken kendimi unutmama yeterdi.Böyle yaptım..."

"Mutlu görünme oyunu çok yorucudur."

"Tekrarı yoksa yaşadıklarımızın, hata mı, yaptığımız hatalar..."

"Sürpriz değilim kendime...
Sınırlarımı tekrar tekrar kanatmaktan tükendim..."

"Ben seni bu hayatın yetim bırakılmış bir sırrı gibi sevdim sevgili...
Ben seni, hikmetinden umut kesilmiş, bütün mucizeler gibi sevdim...
Ben seni bize öğretilen her şeye veda eder gibi sevdim, sevgili!" Cezmi Ersöz
Hiçbir Şey Senden Eski Değil

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
ben de mutluluk oyunu oynuyorum rabbime sığınarak ben mutlu olsam etrafım mutsuz olacak gücüm yetmedi mutlu olmaya:hhhhhh:

G

guzelcem

Misafir
mutsuzsam mutluluk rolünü oynayamam:( Hz.Mevlana Hazretlerinin sözü vardır ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol....en kötü roldür mutsuzken mutluluk rolünü oynamak:(

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
ben de mutluluk oyunu oynuyorum rabbime sığınarak ben mutlu olsam etrafım mutsuz olacak gücüm yetmedi mutlu olmaya:hhhhhh:

neden canısı etrafının mutsuz olacakğından sen kendi mutluluğunu kendinden niye sakınıyorsun ki
yıkılmak yok öyle hemen arkadaş inadına mutlu olacaksınki o etrafındakiler seni yenmesin izin verme bence

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
mutsuzsam mutluluk rolünü oynayamam:( Hz.Mevlana Hazretlerinin sözü vardır ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol....en kötü roldür mutsuzken mutluluk rolünü oynamak:(

doğrusun canısı hemde çok doğru
ne kadar mutsuz olunup rol yapacağına cevre varya o kötü cevre daha mutlu oluyorlar
aslında varya oyun oynamaya gerek yok neysen o olmalısın
bende becerememm oyun oynamasını mutsuzsam mutsuzumdur mutluysam mutluyumdur bunu gayete etrafıma yansıtırım
ama sevinmek isteyenlerede fırsat vermem
mutlaka galip olurum

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441

canısım burda bahsedilen dürüstlük müdür ben mevlananın mesnevisini hatmetmiş biriyim onüç ay önce yıktım her şeyi yolumu çizdim derken iki ay öncede başladığım noktaya döndüm .hiçbir zaman büyük söz söylememek gerekiyormuş kimseyi kandırmıyorum sadece kendimi kandırıyorum içimden affedemediğim halde affettim diyorum çocuklarımın selameti için öyle yapmam gerekti:rose:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar