Mütevazi ve samimi bir yıldız: Sandra Bullock

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sandra Bullock, 2010 yılı Oscar Ödülleri’nde en iyi kadın oyuncu Oscar’ını almasının yanı sıra, giydiği muhteşem Marchesa tuvaletiyle de gözlerimizi kamaştırdı…

Kırmızı halıda Sandra Bullock’u altın rengi ve üst kısmı dantelli uzun Marchesa tuvaletiyle görünce eminim ki siz de benim kadar büyülenmişsinizdir. Birçok meslektaşının aksine Bullock, çok daha sade, kullanışlı ama yine de dikkat çekici ve çok şık görünüyordu. Zaten gecenin sonunda birçok dergi ve internet sitesi tarafından gecenin en şık kadını ilan edildi.

MWSnap755.jpg


Sandra Bullock, özellikle kırmızı halıda oyunu kurallarına göre oynuyor. Genellikle şıklık ve beğeni garantili giysiler tercih ediyor. Moda kitabında yazan klasikler, Bullock’un vazgeçemediği giysiler. Uzun siyah elbiseler, asimetrik kesimler, düzgün vücudunu ortaya çıkaracak dar elbiselerden yana kullanıyor tercihini. Bu yüzden Altın Küre Ödülleri’nde Sandra Bullock’u mor Bottega Veneta elbisesiyle görünce hepimiz şaşırdık. Artık kazandığı tecrübe ve kendine güveninin artması Bullock’u daha riskli elbiseler seçmeye itiyor sanırım.

Günlük yaşamında ise Bullock’un kesinlikle stil ikonu olmak gibi bir iddiası yok. Moda konusunda yere göğe sığdırılamayan birçok meslektaşının aksine Sandra Bullock, bir kot ve bir tişörtle her yere gidebiliyor. Özel bir davet ya da kokteyl olmadığı sürece, tamamen spor giyinmeyi tercih ediyor.




Yukarıda da söylediğim gibi Sandra Bullock moda konusunda klasiklere güvenen kadınlardan. Bu yüzden en çok tercih ettiği renklerin başında siyah, beyaz ve kırmızı geliyor. Kırmızı halıda da, özel yaşamında da çok fazla renkli giyinmeyi sevmiyor. Seçimini her zaman sadelikten yana kullanıyor.






Alıntıdır!

 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Evet canım. Bende çok beğeniyorum
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Çok şeker bence :hulya:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst