Mustela`dan hassas ciltlere özel

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Mustela bebek ve çocukların hassas ciltlerine özel yeni güneş kremlerini satışa sundu.

musteladan-hassas-ciltlere-ozel_11062010123752.jpg


Anne ve bebek cilt bakım ürünlerinde dünyanın lider markası olan Mustela, tam 60 yıldır anne ve bebeklere sunduğu ürünlerle beğeni kazanıyor. Mustela’nın yeni güneş ürünleri “Ultra High Sun Protection spf 50+”, “Mineral Cream” ve “Protective Cream” güneş kremleri yaz aylarında güvenli ve etkili koruma sağlıyor. Bebek ve çocuklar için özel formüle edilen ürünler, içerdikleri Çinko tuzları, E vitamini, Soya fitosterolleri ile cildin yenilenmesini hızlandırıp aloe vera ile ferahlama sağlıyor. Mustela’da ayrıca 3 al 2 öde kampanyası ve Huggies kampanyası devam ediyor. Bu kampanya ile tüketicilere her Mustela alışverişinde 1 adet Huggies yenidoğan paketi hediye ediliyor.

Atopik ciltler için tasarlanmış, bebek ve çocuklara özel güneş koruyucu Mineral Cream, %100 mineral filtreli yapısıyla dikkat çekiyor. Ayçiçeği Oleodistilatı ile cildin yağ sentezini tetikleyen ve nemlendiren ürün, yapısındaki Aloe vera ile rahatlatma etkisine de sahip. Alkol, parfüm ve paraben içermeyen yapısıyla cilde zarar vermeyen Mineral Cream çifte koruma sağlıyor.

Alıntıdır!
 

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
Kızım için ilk kullandığım güneş koruyucu mustela idi. Oldukça memnun kaldığım ürünleri vardı ta ki organik ürünlere yönelinceye kadar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst