Muhteşem'de muhteşem benzerlikler

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
muhtesem-benzerlikler-muhtesem-yuzyil-nebahat-cehre-evrim-alasya-1309343.jpg

Muhteşem benzerlikler

Muhteşem Yüzyıl dizisinde oyuncuların gençliklerini canlandıran isimler benzerlikleriyle damgasını vuruyor.

Muhteşem Yüzyıl’ın önceki gün yayınlanan bölümüne Nebahat Çehre’nin gençliğini canlandıran Evrim Alasya damga vurdu. Valide Sultan’ı oynayan Nebahat Çehre’ye birebir benzerliği dikkat çeken Alasya twitter’ın da en çok konuşulanları arasına girdi. “Görünce şoke oldum” diyen Nebahat Çehre VATAN’a şunları söyledi: “Evrim Alasya’yı dizinin Nigar Kalfa’sı Filiz Ahmet buldu, onun arkadaşı. Evrim daha önce Gönülçelen dizisinde oynamış. Filiz ona ‘Nebahat Çehre’nin gençliğini sana oynatacağız’ demiş. Evrim’e bakınca gençliğimi gördüm. Rol için çok da çalışmış. Dizideki mimiklerimi, bakışlarımı da almış, çok başarılıydı. İlk gördüğümde tepkim ‘Bana çok benziyor’ oldu. Settekiler ise ‘İnanamıyorum’ demişler. Şoför arkadaş bile Evrim’i görünce ‘Biraz önce Nebahat Hanım’ı bıraktım, bu nasıl olur’diye şaşırmış.”

Alıntı

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Evet gerçektende çok benziyordu diziyi izlerken nasılda bulmuşlar bukadar benziyeni dedim aynı sözü İbrahim paşanın benzeri içinde söyledim kardeş olsalar ancak bukadar benzerler diye çok benziyorlar çünkü hani derler ya insanlar çift yaralırmış diye çok doğru bir söz olduğunu bir kez daha anladım

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Gönülçelende oynamıştı bu kız gülçiçekti orada :D gerçekten çok iyi bulmuşlar bravo valla :cak:

-Gizem-

Daimi Üye
Tepki
561
Evet gerçektende çok benziyordu diziyi izlerken nasılda bulmuşlar bukadar benziyeni dedim aynı sözü İbrahim paşanın benzeri içinde söyledim kardeş olsalar ancak bukadar benzerler diye çok benziyorlar çünkü hani derler ya insanlar çift yaralırmış diye çok doğru bir söz olduğunu bir kez daha anladım

Tam da onu söyleyecektim. İbrahim paşanın benzerinin artık gerçekten kardeşi olduğunu düşünmeye başlamıştım. O kadar çok benziyorlar ki. Valide sultan benzeride çok etkileyici gerçekten. Paylaşım için teşekkürler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar