Muhteşem Yüzyıl'a sürpriz isimler

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
17571540.jpg

MUHTEŞEM YÜZYIL'A 2 SÜRPRİZ İSİM

Muhteşem Yüzyıl dizisi, yeni sezona sürpriz oyuncularla girmeye hazırlanıyor. Cadde yazarı Ali Eyüboğlu'nun yazdıklarına göre Ozan Güven, dizinin kadrosuna dahil oldu.Bölüm başına 25 bin TL alacak olan Ozan Güven, Pargalı'nın sonunu getirecek kişi canlandıracak.

ŞENER ŞEN MİMAR SİNAN OLACAK MI

Muhteşem Yüzyıl'da Mimar Sinan'ı oynaması için teklif götürülen Şener Şen'in ne cevap vereceği merak ediliyordu. Son gelen bilgilere göre ünlü oyuncu bu teklifi büyük ihtimalle kabul edecek ve yeni sezonun en büyük sürprizlerinden biri imza atacak.

Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
17614694.jpg

MUHTEŞEM YÜZYIL'A BİR TRANSFER DAHA
Tuncel Kurtiz Muhteşem Yüzyıl’da. İlk olarak Şener Şen’e teklif edilen rol geri çevrilince Kurtiz’e teklif götüren yapımcılar "olur" yanıtını aldı.Muhteşem Yüzyıl’da ulema karakterini canandıracak olan Kurtiz, kostüm provaları için Kaz Dağları’ndan gelerek yeni sezon tanıtım çekimleri için kamera karşısına geçti. Kurtiz, ilerleyen bölümlerde diziye girerek bir çok karakterin kaderini de değiştiren isim olacak.

images
images

Damatların savaşı

Muhteşem Yüzyıl’a katılacak bir diğer isim de Ozan Güven. Damat Rüstem Paşa’yı oynayacak olan Güven, Okan Yalabık’ı oynadığı Pargalı Damat İbrahim Paşa karakterinin de sonu olacak. Tarihte İbrahim Paşa’nın ölümünde çeşitli rivayetler bulunurken, Muhteşem Yüzyıl’da Pargalı’nın ölümü Rüstem Paşa’nın elinden olacak. Güven, diziye dahil olduktan on eş bölüm sonra Pargalı’yı zehirleyerek tarih sahnesinden silecek. Rüstem Paşa, Kanuni Sultan Süleyman’ın kızı Mirimah Sultan’la evlenerek damat ünvanıı almıştır. Muhteşem Yüzyıl’da Mihrimah Sultan’ın gençliğini ise Pelin Karahan canlandıracak.

Hürriyet

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Bencede çok yakışır:1::1::1::1:
Yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum acaba ne zaman başlıycak :dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar