"Muhteşem Yüzyıl"da Yıllar Geçti Ama Kimse Yaşlanmadı!

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
100220121112245604239_2.jpg

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ Muhteşem Yüzyıl'da zamanın 5-6 yıl ileri gitmesine rağmen Şehzade Mustafa hariç hiçbir karakterin yaşlanma belirtisi göstermememsini eleştirdi.

"Şehzade Mustafa (Mehmet Günsür) haremde şöyle bir yürüdü, cariyeler peşi sıra düşüp bayıldı... Ancak Mustafa'nın büyüdüğü 5-6 yıllık süre içinde saray sakinlerinin ne saçı-sakalı ağarmış, ne de yüzlerine bir tek çizgi oturmuştu.
Hadi Valide Sultan'ı geçtim, Nebahat Çehre isteseniz de yaşlanmıyor zaten. Ama diğerlerine ne demeli?
Sanırım dizinin baş kadın oyuncularının saçlarında bir tek ak belirmemesinin sebebi, şampuan firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşması!
Bir de Mahidevran'ın Şehzade Mustafa'ya harem kurmak için yaptığı 'Cariye Seçme ve Yerleştirme Sınavı' vardı ki, aman aman... Kızlardan birine "Ne meziyetlerin var?" diye sordu. Kız, "Ut çalarım, altın nakış işlerim, şiir yazarım" dedi. Bence saraya sultan olmak için bunların hiçbirinin önemi yok. Bakın Hürrem'e, ne ut çalıyor, ne nakış işliyor, ne şiir yazıyor... Sanırım asıl hüner, halvette... "

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
evet hiç değişiklik olmaması olmamış aslında meryem uzerli saç renginden sıkılmış değiştirmek istemiş keşke şimdi değiştirselermiş azıcık koyultabilirdi buda yüzüne yansırdı

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Saçma yazmış..6 Yıl uzun bir süre değil, çökmemeleri normal..Örnek; Pınar Altuğ :D Kadın havuç küçükken aynıydı, havuç koca adam oldu yine aynı :)

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
yıllar gecti aybüke hatun ile malkoçoglu hala fingirdeşiyorlar bizim bldigimiz malkoçoglu bukadar yıl beklermiydi ama ne yalan söyleyim gercekten muhteşem bir dizi severek seyrediyorum hele HÜRREM bir insan bukadarmı rolune yakışıır süeer kadıın

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Bende reklamda görünce demiştim Mahidevranla oğlu Mustafa aynı yaşta gibi biraz makyajla yaşlandırma yapabilirlerdi aslında...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar