incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler:
- <LI class=OktayUstaTarif>3 ayva <LI class=OktayUstaTarif>1 su bardağı toz şeker <LI class=OktayUstaTarif>1 kabuk tarçın
- su, gıda boyası
- <LI class=OktayUstaTarif>4 elma <LI class=OktayUstaTarif>1 çay bardağı toz şeker <LI class=OktayUstaTarif>1 tatlı kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı ceviz
- <LI class=OktayUstaTarif>2 su bardağı süt <LI class=OktayUstaTarif>1 çay bardağı toz şeker <LI class=OktayUstaTarif>1 tatlı kaşığı nişasta <LI class=OktayUstaTarif>1 tatlı kaşığı un <LI class=OktayUstaTarif>1 tatlı kaşığı pirinç unu
- 2 parça damla sakızı
Diğer tarafta elmaları soyarak rendeleyin. Üzerine tereyağı ve şekeri de ekleyerek karıştırarak pişirin.
İkisi de pişerken muhallebisini pişirin. Bunun için tencereye sütü, toz şekeri, nişasta, un, pirinç unu ve damla sakızını ekleyerek karıştırarak pişirin.
Tüm hazırlıklar tamamlanınca İlkk sıcaklı çıkmış olan ayvaları servis tabağına alın. Üzerine elmalı harcı koyun. En son üzerine muhallebisini dökerek soğuk servis yapın.
ALINTI