Müge Anlı'ya 7 yıl hapis!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Müge Anlı'ya 7 yıl hapis!

'Tatlı Sert' programının sunucusu Anlı için, 7 yıl hapis istendi AHT

596572_detay.jpg

Özden ATİK / AHT

Doğalgaz zehirlenmesinden ölen Bünyamin Maraşlı’nın eşi Hande Maraşlı kendisini kocasının ölümünden sorumlu tuttuğunu iddia ettiği Tatlı Sert programının sunucusu Müne Anlı’dan şikâyetçi oldu. Savcılık soruşturması sonunda Anlı’ya Hande Maraşlı hakkında suçlayıcı yayınlara yer verdiği gerekçesiyle dava açıldı. Program sorumlusu Taner Ercan ve Müge Anlı için programa konuk olan ölenin annesi ve dayısı hakkında “yayın yoluyla iftira, adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” suçlarından 1.5 yıldan 7 yıla kadar hapis istendi.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
zaten bu kadini sevmem ama bikac kez programina denk geldim,hemen kanal gectim,izlemem boyle seyler,

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
benim cocuklar sabah cizgi filmeden firsat vermiyorlar cok ender izliyorum ama ne yalan söyliyim begeniyorum bu programi:sinifsinif:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bende seyrediyorum. aslında güzel şeylere parmak basıyor. toplumun kanayan yaralarına hep. ve seyrettikçe anam ben nasıl yaşıyormuşum. dünyadan bir haber diyorum...
millet neler yapıyormuş . ya yüzüne baksan hiç ummayacağım tipler oldukça mutaasıp görünen kadınlar,komşularıyla kayınbiraderleriyle kaçıyor falan. aboww diyorum şoklara giriyorum valla..
işte bu program herkese insanın dış görüşününe bakarak insanları yargıllamamayı gösterdi..
önyargının kötü olduğunu.
bazı önyargılı insanlarda,saç sarı ,yok makyaj var bu yapar imajı bu programdan sonra bence kalkmıştır. sadece bir programını seyretmek yeter bu yanlış anlsyışı kaldırmak için:dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bende seyrediyorum. aslında güzel şeylere parmak basıyor. toplumun kanayan yaralarına hep. ve seyrettikçe anam ben nasıl yaşıyormuşum. dünyadan bir haber diyorum...
millet neler yapıyormuş . ya yüzüne baksan hiç ummayacağım tipler oldukça mutaasıp görünen kadınlar,komşularıyla kayınbiraderleriyle kaçıyor falan. aboww diyorum şoklara giriyorum valla..
işte bu program herkese insanın dış görüşününe bakarak insanları yargıllamamayı gösterdi..
önyargının kötü olduğunu.
bazı önyargılı insanlarda,saç sarı ,yok makyaj var bu yapar imajı bu programdan sonra bence kalkmıştır. sadece bir programını seyretmek yeter bu yanlış anlsyışı kaldırmak için:dertli:

aynen öyle valla ben bu programı izlemeye başlayalı Allah ım ben ne kadar temiz yaşıyomuşum hayatım ne kadar da entrikasızmış dedim...çıkıyo oraya ben köyde yaşıyorum hiç bişeyden anlamam havaları yapıyo sonra neleri dökülüyo ortaya.....bunlarda hayatın gerçekleri yani...küçücük yerlerde neler dönüyo neler...bi de katil olduğu halde oraya çıkıp ağlayanlar ben yapmadım diyenler bana insanların sıkışınca neler yapabileceğini öğretti..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar