Morfose Krem Boya ile yaşlanmayan saçlar

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Morfose Krem Boya ile yaşlanmayan saçlar

Buğday proteini, yulaf özü ve zeytinyağı karışımı içeren özel formül, 50 farklı renk seçeneği…

attachment.php


Saç bakım, şekillendirme ve renklendirme uzmanı MORFOSE, yeni geliştirdiği bitkisel içerikli krem boya ile saçların yaşlanmasına “dur” diyor. 50 farklı renk seçeneğine sahip MORFOSE Krem Saç Boyası’nın, içeriğindeki özel bitkisel karışımı oluşturan buğday proteini, yulaf özü ve zeytinyağındaki amino asitler, saç tarafından emiliyor. İçinde bulundurduğu proteinler de, saç dokusunu sararak güçlendiriyor ve keratin yapısını destekleyerek saç hücrelerinin yaşlanmasını engelliyor.


MORFOSE Krem Saç Boyası bitkisel olarak formüle edildiği için, diğer boyaların aksine saçı besleyici ve onarıcı özelliğe sahip bulunuyor. İçeriğindeki özel bitkisel karışım, saç hücrelerinin yaşlanmasını engellerken, kırılan saçların onarımını sağlıyor. Saça ekstra nem ve parlaklık kazandırıyor. Güneşten gelen zararlı UV ışınlarına ve fön gibi ısı işlemlerine karşı saçı koruyor. Akmayan özel formülüyle saçta uzun süre kalarak, doğal ve parlak bir görünüm sağlıyor.

Her tür saç tipi için ideal

Bütün saç tipleri için ideal olarak formüle edilen yeni MORFOSE Krem Saç Boyası, düşük amonyak seviyesi sayesinde, saçta kaşınma ve tahriş gibi olumsuz etkilere yol açmıyor. 60 ml. olarak sunulan MORFOSE Krem Saç Boyası’nın, MORFOSE Oksidan Krem ile kullanılması tavsiye ediliyor.

MORFOSE Krem Saç Boyası, Türkiye’nin her yanındaki binlerce kadın ve erkek kuaför salonu ile güzellik merkezlerinde, profesyonellerce kullanılıyor.

Kaynak: ElmaElma
 

Ekli dosyalar

  • 39102.jpg
    39102.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 77

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst