Mont Ve Bere Uyumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansupekin

Yeni Üye
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
5
Tepki
0
Puan
1
Yaş
39
Konum
istanbul
Gardıropta bulunması gereken en temel ürünlerden biri bayan mont seçeneğidir. Özellikle son yıllarda tasarlanmaya başlayan bayan montları oldukça şık ve kullanışlıdır. Mont dış giyim parçası olduğundan, rengi ve modeli ile kullanışlı olmalıdır. Her tarza uyum sağlayan mont seçenekleri bu yıl ön plandadır.

MONT SEÇİMİ NASIL OLMALI?

Bayanlara yönelik hazırlanan mont modelleri bir birinden farklıdır. Uzun mont modellerinin yanı sıra kısa modeller de bulunuyor. Klasik kesimli mont modelleri kadar, spor ve daha dar kesimli mont seçenekleri de mevcuttur. Her bayan endi tarzına uyum sağlayacak bayan mont modelleri arasında bir tercih yapabilir. Özellikle uzun, kapüşonlu ve deri ile tamamlanan modeller bu yıl ak dikkat çekiyor. Mont seçerken bayanlar kendi beden yapılarını ve giyim tarzlarını iyi bilmelidir. Çünkü günlük değişen kombin modellerine uyum sağlayacak bayan mont modelleri seçilmeli. Sadece kesim ve model olarak değil, renk olarak da montlar avantaj sağlıyor. Koyu renklerdeki bayan mont modelleri özellikle daha çok tercih ediliyor. Bunun nedeni ise koyu renklerin oldukça kullanışlı olmasıdır. Canlı renkli mont seçenekleri bulunuyor. Kaliteli ve şık bayan mont modelleri farklı tarzlarla da uyumlu olmalıdır. Kısa boylu bayanlar özellikle kısa mont seçenekleri tercih edebilir.

MONT MODELLERİNDE FİYATLAR

Mont seçenekleri geniş bir yelpaze ile sunulurken, fiyat seçeneklerin de avantajlı olması bayanların dikkatini çekiyor. Yeni sezon mont modellerinde sunulan fiyatlar her bütçeye uygundur. Kaliteli, modern ve kullanışlı seçenekler, aynı zamanda uygun fiyat ile birleşiyor. Avantaj sağlayan bayan mont fiyatları her bayanın bütçesine uygundur. Yapılan indirimler ve kampanyalar sayesinde kışlık mont seçeneklerini daha ucuza satın almak mümkün. Yeni sezonda verilen bayan mont fiyatları bütçeyi sarsmadan da şık olmayı sağlayacaktır. Genelde mont seçenekleri fiyatları ile çok merak ediliyor. Artık kaliteli seçenekleri de çok uygun fiyata satın alma imkanı verilmektedir.

Slazenger, 2017 - 2018 Kış Koleksiyonu ile hayatınızı renklendirecek… Monttan, bota, eldivenden bayan bere ve atkıya kadar tüm detayların özenle hazırlandığı koleksiyonda fonksiyonellik ön planda…

Soğuk kış günlerini sıcak renkler ile karşılamak isteyenler için tasarlanan montlar şık ve fonksiyonel. Slazengerpanter logosunun vurgulandığı koleksiyonda renk sınırlaması yok.



Beyaz, kırmızı, pembe, siyah, lacivert, mavi renklerinin birbirleri ile uyumlu bir şekilde kullanıldığı montlarda, teknolojik kumaşlardan yararlanıldı. Nefes alabilen kumaşlardan tasarlanan montlar, kayak sporunun da vazgeçilmezlerinden olacak.



Polar ve trikonun kullanıldığı rengarenk cıvıl cıvıl eldiven – bere – atkı takımları da hem soğuktan koruyor hem de şıklığınızı tamamlıyor. Çizgili, düz ve panter logolu atkı-bere takımları da en sevdiğiniz aksesuarlardan olmaya aday.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst