Modern Kına Gecesi Nasıl Yapılır?

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
3.931
Tepki
2.550
Puan
113
Konum
Kocaeli
timthumb.php


Artık zaman geçtikçe geleneksel kına geceleri de daha modernleşti. Eski kına gecesi organizasyonu yerine daha modern tarzda yapılan kına gecelerine bıraktı. Eskiden kına geceleri evde ya da küçük salonlarda yapılırken şimdilerde otellerde cafelerde yapılmaktadır. Hatta bekarlığa veda olarak da yapılan kına gecelerinde erkeklerle eğlenmek yerine daha çok kız kıza eğlenmelerin ağırlıkta olduğunu görmekteyiz.

Kına Geceleri İçin Oteller Ön Planda

Kına geceleri için artık daha lüks oteller, bar ya da cafeler tercih ediliyor. Davetli olarak da çok fazla davetli yerine daha yakın kişiler kına gecesine çağrılıyor. Genellikle kadın kadına olarak yapılan bu kına gecelerinde bayanlar gönüllerince eğlenmektedir. Gelinlerinde rahat edebilecekleri ve gönlünce eğlenebilecekleri bir ortam oluşturulmaktadır.

Modern-K%C4%B1na-Gecesi-Nas%C4%B1l-Yap%C4%B1l%C4%B1r.jpg


Kına Seçiminde Geçici Kına Dövmeler
Kına gecesi için artık kınalardan yapılan geçici dövmeler de tercih edilmektedir. Gelinler ellerine artık yuvarlak kınalar yerine daha farklı şekilleri olan geçici dövmeler yaptırmaktadır. Bununla beraber kına gecesinde oldukça farklı aksesuarlar, parti malzemeleri, farklı organizasyonlar tercih edilerek kına gecesi daha modern olarak yapılmaktadır.

Modern-K%C4%B1na-Gecesi-Nas%C4%B1l-Yap%C4%B1l%C4%B1r-7.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst