Moda Arsızı Gelinlere 3 Öneri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
“ Moda aşığı bir gelin adayıysanız ve en özel gününüz için ilginç düğün fikirleri arıyorsanız hayır diyemeyeceğiniz önerilerimiz var. Günlük yaşantınızda vazgeçemediğiniz moda akımlarını ve markaları düğününüzün tasarım üçlüsü düğün pastası, nikah şekeri ve davetiyenize taşımaya ne dersiniz? Üstelik bunlar yalnızca birer öneri... Çok daha fazlasına Düğün.com'un profesyonel firmaları sayesinde sahip olabilirsiniz. Siz seçin onlar tasarlasın! „
Tiffany'nin Dillere Destan Mavisi

Her kadın o maviye bayılır. Hatta sırf o küçük mavi kutuyla bile evlenme teklifi alsa kabul edecekler vardır. Dünyanın en lüks mücevher dükkanlarından birisi olan Tiffany, mücevheri aslında çok da sevmediğini düşüne duran kadınların bile ağzını açık bırakan tasarımlara sahip olmakla kadın cinsinin gönlünde taht kurmuştur. Bu sevdayı abartan gelin adaylarına sesleniyoruz! Değişik nikah şekerleri arıyorsanız Tiffany & Co temalı bir şeker büfesi tasarlayabilirsiniz. Siz ne istediğinizi anlatın nikah şekeri ve hediyelik firmalarımız sizin için yapsın!

EEb34D.jpg


Chanel'in Karşı Konulmaz Ağırlığı

"Moda geçer, stil kalır!" Moda tarihinde kadına ilk kez pantolon giydiren, ilk mini eteği tasarlayan Fransız modacı Coco Chanel'in bu sözü birçok kadının hayat felsefesi olarak tarihe geçti. Üstelik tasarladığı mini siyah elbiselerle kadınların hayatını kolaylaştırdığını kim inkar edebilir ki... Giyecek bir şey bulamıyorsanız, minik bir siyah elbise için her yol Paris'tir! Eğer dünyaca ünlü bu isme sizi kurtardığı davetlerin anısına saygı duruşu yapmak isterseniz davetlilerinizi Chanel temalı bir davetiye ile buyur edebilirsiniz.

jYLBGg.jpg


Louis Vuitton'un Hafızalara Kazınan Simgesi

Hadi itiraf edin yıllardır değişmeyen bu monogramı nerede görseniz içiniz kıpır kıpır oluyor. Belki de bir tane daha Louis Vuitton çantaya sahip olabilme ihtimalinizi seviyorsunuz, elinizdeki Louis Vuitton çantadan daha çok. Ve şuanda aşağıdakilerin birer pasta olduğuna inanmakta güçlük çekiyorsunuz. İnanılmaz ama gerçek. Değişik düğün pastaları arıyorduk da bu kadarını tahmin etmemiştik diyorsunuz değil mi? O halde şimdi alın elinize pasta modelinizin bir örneğini doğru düğün pastacılarına!

2QyjVO.jpg

 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 2.jpg
    2.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 3.jpg
    3.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 30

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst