Mobilya ve Perde Uyumu İçin İpuçları..

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Dekorasyonu oluşturacağınız bir eviniz içerisinde önemli detaylardan biri de perdelerdir. Perdelerinizin, mobilyalarınız ile halılarınız ile uyumunun önemi iş bitimi, her şeyin bitiminde belli olacaktır. Öyle ki, perdelerin önemi de bir o kadar büyük olabildiği gibi günümüzde birçok evlere gidildiğinde ve misafirlikte görüldüğü üzere, perdelerin genel olarak dekor konusunda ne kadar fark yarattığıdır.
mobilya ve perde

zVzD5D.jpg


Her şeyde önce, mobilya seçiminizi yaparken dikkat etmekte olduğunuz parke ve duvar rengiyle beraber perde seçiminizi ise en son yapmanız gerekir. Tüm renklere uygun orta bir renk tonunu yakalayarak, salonlarda ya da odalar içerisinde ayrı bir havayı siz de perdeler ile sunmayı başarabilirsiniz.


Aynı Renk ile Sıkıcı Ve Yavan Hava Yaratmayın

Oturma grupları seçilirken, cıvıl cıvıl renklerde seçimler yapılarak güzel renklerin kullanımı gerçekleştirilir. Fakat en iyi oturma grubunda bile perde ile aynı renk seçimi yapılır ise, bu durumda gerçekten çok zor günler sizleri bekliyor demektir.
perde

ylOD5a.jpg



Bir yandan sıkıcı bir yandan da yavan bir havanın oluşmasına neden olabileceğiniz böyle bir durum içerisinde, uzak durmak adına aynı renk tonlarında perde ve mobilya seçiminizi yapmaktan kaçının. Bunun yerine, uygun bir mobilya seçimi sonrasında ise yakın tonlarda, uyum sağlayabilecek bir ton renginde perde seçiminizi yapabilmek daha uygun olacaktır.
 

feeldattrend

Yeni Üye
Katılım
3 Mart 2017
Mesajlar
8
Tepki
1
Puan
3
Yaş
38
Konum
istanbul
uyum için perde seçerken gri mobilyalar için pembe, siyah mobilyalar için kırmızı, sarı, yeşil tarzı mobilyalar için bej perdeler kullanılabilir. veya renkleri ters çevirebilirsiniz. inanılmaz uyumlu oluyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst