Miranda Kerr Makyajı Nasıl Yapılır?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1.jpg


Miranda Kerr Victorias Secret’in podyumda catwalk yürüyüşü ve eşsiz gülüşü ile dikkatleri üzerine çeken, çocuksu yüz hatları ve gamzeleri ile Victorias Secret’in Pink koleksiyonunun vazgeçilemeyen yüzü..
Harika vücut ölçüleri ve uzun bacakları, pırıl pırıl cildi ve kendine has yaptığı makyajıyla kadınların hayranlıkla takip ettiği Miranda Kerr, porselen gibi görünen cildini kullandığı doğal bakım ürünlerine borçludur. Mermer gibi cildi, kırmızı dudakları, ipek gibi kirpikleri ile Miranda Kerr makyajı, Miranda Kerr makyajı nasıl yapılır? diyorsanız buyrun;


Miranda Kerr makyajı için cilt renginize uygun BB krem ile cildinizi renklendirip, geniş bir allık fırçasıyla yarı saydam bir pudrayı cildiniz ile bütünleştirin. Miranda Kerr’in teni doğal olarak pürüzsüz olduğu için fondöten nerdeyse hiç kullanmamaktadır. Genelde yarı saydam pudra veya bb cream tarzı ürünlerden faydalanmaktadır.Orta büyüklükte bir allık fırçası ile elmacık kemiklerinin üzerine kahverengi ve pembe karışımı bir allık uygulayın.

Miranda Kerr göz makyajı için tüm göz kapağına önce bronz far uygulanıp, gözlere aydınlık vermek için gözpınarının hem üstüne hem altına şampanya rengi far uygulanır. Bronz farın etkisini yoğunlaştırıp, gözlere derin bir ifade vermek için siyah kalemle bronz farın üzerinden geçirilir. Kirpiklere, kirpik kıvırıcısı ile şekil verdikten sonra, kirpikleri uzun gösterecek rimel bolca hem alt hem de üst kirpiklere uygulanır. Eğer bu görüntüyü kendi kirpiklerinizle yakalayamayacağınızı düşünüyorsanız takma kirpikten faydalanabilirsiniz. Son dokunuş olarak parlak ve dudakları ıslak gösteren nude renk likit ruj uygulayın. Dudaklarınıza pudra sürüp 2 kat ruj uygularsanız rujunuz daha kalıcı hale gelecektir.

2.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst