Minik Ceren'imiz geldi kızlar:)

Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
arkadaşlar merhaba;
ancak fırsat bulabılıyorum doğum hikayemı yazmak için... minik beni rahat bırakmıyor:) işte minik cerenle doğum hikayemiz:)

pazartesi günü doktor kontrolum vardı. heyecanla eşim ben ablam doktorun yolunu tuttuk. ultrasona girdim doktor kese suyumun azaldığını ve bebeğin eşininde kireçlenme ihtimalinin olduğunu o günün akşamı hastaneye yatmamı ve doğumu gerçekleştirmemizi soyledı. sok oldum hiç beklemıyordum işin kotu yanı ne nişan gelmişti nede açılmam vardı:( yanı mecburen suni sancıyla bu doğum gerçekleşecekti gün pazartesi saat 17:00 hastaneye yattım başladılar bana suni sancıyı vermeye Allah'ım o ne acı oyle çekılecek gibi değil dr a hemen epidurali takmasını dayanamayacağımı soyledım ve oyle oldu.. acılarımı dındırdı epidural sureklı açılmamın olması beklenıyordu ama gece saat 3 oldu 3 cm açılmıştı düşünün 17:00 dan 3 e kadar sadece 3 cm:( en kotusude saat gec olduğu için epiduralınde iğne saati 2 saatti ve gec saat olunca hastaneden bır gece doktoru bıraz çekeceksın epiduralı vuramam artık çok fazla oldu demezmi? yanı artık son sancılarım vurmaya başladı ve epidural verilmedi nasıl şey hala anlamış değilim o acıyı çekeceksem ben neden epiduralle doğum yaptım sadece dua edıyordum ne olur ceren gel artık dıye:gunes: sabah oldu saat 07:30 doktor açılmamın 7 cm olduğunu soyledı şimdi doğuma alabılırız dedi ama o acılar içinde nasıl sevınıyorum anlatamam kurtulacaktım sancılardan doğum için epidural vurdular ve doğumum başladı oyle bır ıkınıyorumkı artık bitsin bu doğum dıye ve nıhayetınde ınanın herşey sancılarmış doğumum çok basıt gelıştı 4. ıkınmamda doğum gerçekleştı ana ınanamıyorum bır baktım cerenın sesi ağlıyor o duygunun tarifi olamaz zaten hemşire kucağıma verecekti vermeyın hemen giydirin dedım temızleyin dedım üşümesini istemıyordum çunku dr vermelıyız kokunu alsın dedı aldım kucağıma ceren hemen sustu bir gözünü açtı baktı bana sonra tekrar kapattı sankı anne senmısın dıye kontrol etti kıyamam çok güzeldi o an bebişim 38 hafta 2 gunlukken dunyaya geldı teyzelerı kılosu 2800gram boyuda 49 cm çok şukur sağlıklı oldu ya ona dua edıyorum Allah'ıma binlerce şukurler olsun Allah olmayanlarada versin görüşmek üzere:cicek::cicek:
 
OP
Hanımefendi.com
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
bebişimin resmi kızlar

ece%20ceren%20%20EREN%2007.10.08B.jpg
 

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
Canım benim inan okurken duygulandım.Darısı benim başıma hayırlısıyla.Kırkbir kere maşallah bebişine allah nazarlardan saklasın canım benim.Kendine ve bebişine çok iyi bak seni çok seviyorum arkadaşım.Kendini fazla da özletme inan ne zaman gireceksin diye meraktan çatladım.İyisiniz ya önemli olan o ceren imi öp benim için :ninni:
 

niha55

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
1.307
Tepki
1.156
Puan
113
Yaş
51
Konum
samsun
Canım ya çok tatlı maşallah diyelim nazar değmesin.Canım sağlıklı mutlu analı babalı büyütmek nasip etsin Allah.Ben çok seviyorum kız çocuklarını çok da tatlı oluyolar tıpkı seninki gibi.
 

KheChi

Daimi Üye
Katılım
17 Temmuz 2008
Mesajlar
689
Tepki
1.030
Puan
93
Konum
KartoffeLLand/München
ben dayanamamisdim merakdan hastanenin sitesinden görmüsdüm haberi alir almaz.ALLAH anali babali büyütsün ins.o gece ögrendigimde aklim hep sizde oldu inan.dogum hikayeni okudukca kendi sancilarimi hisseder gibi oldum o anlar ok zor fakat bebisin gelmesiylede diniyor.allah bir an sancilari ceker gibi oldum uff :D neyse hayirlisiyla atlattin ve bebisine kavusdun.sira enemiyle chatlackda ins onlarda hayirlisiyla bir avazda kurtarir :ask::ask::ask:
 

munise

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
540
Tepki
365
Puan
63
Yaş
46
Konum
izmir
çok tatlı maaşallah, ALLAH nazarlardan korusun sana da geçmiş olsun hayalcim ikinizde sağlıklısınızya en güzeli de bu haberlerinizi bekliyoruz .....
 

sementha

Daimi Üye
Katılım
15 Temmuz 2008
Mesajlar
2.349
Tepki
3.398
Puan
113
Konum
istanbul
Allah'ım binkerce şükürler olsun iyi haberinizi aldım.Maşallah diyorum ve dualarımıda eksik etmiyorum 41 kere maşşallah yerim o küçücük burnunu ağzını ben yaaa.Rabbim bu güzellikleri bebek hasreti ile yananlarada yaşatsın inşallah.

allahım analı babalı büyütsün inşallah canım doğumunu duyduğumdada şimdi okurkende gözlerim doldu inanki canım..o gün hemen hastanenin sitesine girdim ve bebişine mesaj yolladım hayattaki ilk mesajı sementha teyzesinden oldu ona onu çok öpüyorum canım kendine iyi bak..bakki bebişinde iyi olsun:):)
 

KRİZANTEM

Aktif Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
219
Tepki
148
Puan
43
Konum
İSTANBUL
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN YAVRUNU.
BAHTI AÇIK ŞANSI BOL OLSUN..
SAĞLIKLI UZUN BİR ÖMÜR DİLİYORUM..BENİ YERİME ONU KOKLA ANNESİ..
YERİM BEN ONU..
 
Katılım
13 Temmuz 2008
Mesajlar
60
Tepki
55
Puan
18
Konum
konya
tebrik ederim canım benim -alkis Allah analı babalı büyütsün... ne güzel normal doğum yapmışsın...-alkisinşallah hemen iyileşirsin... vatanına, annesine ve babasına hayırlı evlat olur inşallah...

Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu, kimseye yokluğunu tattırmasın inşallah(Amin)
 

peri_kizi

Daimi Üye
Katılım
26 Eylül 2008
Mesajlar
563
Tepki
292
Puan
63
Konum
france
ayyyyyyyyy masallah annesi
nazar boncugunu eksik etme
bak ceren ne kadar cok teyzen var
bence en cok teyzesi olan bebis sensin :)
op annesi yerime tatli yanaklarindan :)
allah anali babali buyutsun
by
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst