Mincifluid Zayıflama ve Sıkılaşmaya Yardımcı İçecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Mincifluid Zayıflama ve Sıkılaşmaya Yardımcı İçecek

İçeriğinde doğal maddeler sayesinde antioksidandır ve detoksifikasyonu sağlar (toksinleri vücuttan atar). Vücudun su tutmasını engeller.

Tokluk hissi verir, şeker yeme ve yemek aralarında atıştırma isteğini azaltır, bu sayede öğün düzenine yardımcı olur ve diyet programlarını da destekler.

Fransa'da noter huzurunda ve Kinésithérapeute Nutriphysiologiste (Kinesiterapi ve Beslenme Fizyolojisi Uzmanı) kontrolünde yan denek üzerinde, hayatlarında hiçbir değişiklik yapmadan, 14 gün boyunca öğün aralarında yudumlayarak içilen 500ml.

1 şişe Mincifluid ile yapılan test sonuçlarında bayanların (100 kişi üzerinden)

60'ı kilo verdi,
80'i bel çevresiden 2 - 21cm inceldi,
88'i kalça çevresinden 1 - 94cm inceldi,
84'ü baldır çevresinden 1 - 57cm inceldi

İncelmek ve Formunu Korumak İsteyenler için dünyanın, nanoteknolojiyle üretilen, tek inceltici içeceği.

Vücudumuzun 65'i hücrelerin beslenmesi, hücrelerdeki atıkların ve zehirli maddelerin dışarı atılmasını sağlamak üzere her gün yenilenmesi gereken sudan oluşmuştur. Sağlıklı ve kalıcı incelme için, yağ ve sıvı atık merkezlerinin tümünün birden harekete geçirilmesi gerekir.

Vücudumuz solunan oksijenin ancak 4'te 1'ini kullanır. Solunumla daha çok oksijen alınması yetmez. Bunun ihtiyaç duyan dokulara iletilmesi gerekir.

Vücut 3 Şey İle Beslenir

Oksijen, Su ve Gıda. Ancak Oksijen, diğer ikisinin Su ve Gıda'nın katalizatörüdür.

Mincifluid, "inceltici" ve "sıkılaştırıcı" bir içecektir. Vücut incelirken doğal olarak kilo da verilecektir.

İçeriği

Mincifluid üretim teknolojisi sayesinde, ultra saflaştırılmış su ve içerdiği 9 doğal ürünün yarattığı bileşik etkileşimi ile yağların dolayısıyla selülitlerin eliminasyonu için gereken aktif ana maddeleri hücrelerin merkezine göndererek, yağların ve selülitlerin atılmasını, ortadan kalkmasını sağlayan bir içecektir.

Damıtılmış Maté Çayı (Distillat de ilex paraguariensis) : Yağ yakımı için kullanılır. ****bolizmayı hareketlendirir, fiziksel ve zihinsel yorgunluk giderir, romatizmaya bağlı oluşan vücut ağrılarına iyi gelir.

Damıtılmış Çayır Kraliçesi Çiçeği (Distillat de filipendula ulmaria) : Antioksidandır. Sinirleri ve kalbi kuvvetlendirir.İdrar yolları iltihabı ve soğuk algınlığına iyi gelir.

Damıtılmış Siyah Frenk Üzümü (Distillat de ribes negrum) : Antioksidandır. Diüretik etkiye sahiptir, idrar söktürür. İdrar yolları rahatsızlıklarına iyi gelir, hazmı kolaylaştırır, karaciğer şişliğini indirir.

Damıtılmış Mürver Çiçeği (Distillat de sambucus ebulus) : Antioksidandır. Kanı temizler, hazmı kolaylaştırır, idrar söktürür, öksürüğe iyi gelir ve sinirleri teskin eder. Bağırsak kramplarını yok eder.

Damıtılmış Aslanağzı(Hindiba) Çiçeği (Distillat de teraxacum officinale) : Antikansorejendir. Kan temizleyici, mesane ve kalın bağırsak iltihaplarını giderici, öksürüğü kesici, idrar söktürücü, karaciğer şişliğinin inmesine yardımcı, kan şekerini düşürücü etkisi vardır.

Damıtılmış Kiraz Sapı (Distillat de prunus cerasus) : Vücudun madensel tuz ve vitamin ihtiyacını karşılar. Kanı temizler, mideyi kuvvetlendirir. Aynı zamanda vücuttaki suyun atılmasını sağlar.

Mincifluid'in içinde bulunan frukto-oligosakarit prebiyotiktir; bağırsak florasında yararlı rol oynayan bakterilerin korunmasını ve yeniden üretilmesini sağlayarak mide gazı ve mide şişkinliği gibi istenmeyen etkileri ortadan kaldırır ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Potasyum Sorbat yağların vücuttan atılımını sağlar ve vücudun su tutmasını engeller. Sodyum Sakarinat tokluk hissi verir, şeker yeme isteğini önler.

Mincifluid, hiçbir şekilde genetik olarak değiştirilmiş bir ürün ihtiva etmemektedir (NON OGM). İçindekiler tamamen bitkisel bazlı ürünler olup hiçbir şekilde hayvansal ürün veya benzeri madde kullanılmamıştır.

Mincifluid beslenme ürünü değildir, öğünlerin yerine geçmez. Normal su tüketimi aynı miktarda, mümkünse arttırılarak devam ettirilmelidir ve normal beslenme düzeni sürdürülmelidir.

Mincifluid içerken ilk birkaç gün, ****bolizmaya etkisinden dolayı acıkma hissi olabilir, bu da normaldir. Su veya sebze ile bu his bastırılabilir. Şeker ihtiva etmez.

Hemofili hastalarının ve hamile bayanların kullanmamasını tavsiye ederiz.

Kullanımı

Öğün aralarında, yudumlayarak günde 500ml. – 1.000ml. (1-2 şişe) Mincifluid içilebilir. Yemek sırasında içmemeye özen gösteriniz. Mincifluid 9-18 gün içerisinde etkisini gösterecektir. Mincifluid'i tüm güne yayarak, yavaş yavaş içiniz ve yemeklerle arasında en az 30 dakika ara olmasına dikkat ediniz. Elma ve böğürtlen aromalı olduğundan tadı oldukça güzeldir.

Mincifluid, hiçbir şekilde genetik olarak değiştirilmiş bir ürün ihtiva etmemektedir (NON OGM). İçindekiler tamamen bitkisel bazlı ürünler olup hiçbir şekilde hayvansal ürün veya benzeri madde kullanılmamıştır.

Mincifluid Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın 28. 04. 2006 Tarih ve 0634002199 Sayılı izni ile ithal edilmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst