Mikro Kaynak Hakkındaki Sorular Cevaplar.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.661
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
WNCAM89EBVCAD4KUOKCAS2ELP2CACSP8ABCAI9ZK62CAVHIJZTCAZZI4BGCAMNFKTJCA3J5J67CA69QYOVCAVO6PPYCAJWX1W4CAUJV7B8CAO1Z3CLCA0S4C4PCAK9AS67CAY5C3FHCAEDSD9DCAZWEKPG.jpg


Mikro Kaynak Saç Hakkında Sık Sorulanlar
Mikro Kaynak Saç Zarar Veririmi?
Mikro kaynak saçınıza asla zarar vermez.

Mikro Kaynak Saç Cildime Alerji Yapar mı?
Mikro kaynak yapılırken kullanılan malzemeler son nano teknoloji ile saç ve cildinize zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. .

Mikro Kaynak Saçları ne kadar zaman kullanabilirim?
Mikro kaynak saçları kullanma süresi yaklaşık 12 haftadır.

Mikro Kaynak Saç Keratin Kaynak Gibi Bakım Gerektiriyor mu?
Mikro kaynak en son nano teknoloji ile hazırlanmış son derece güçlü ve şeffaf çok ince sıvı formundaki yapıştırıcı ile yapıldığı için saçlarınızda kesinlikler bakıma ihtiyacı olmaz.

Mikro Kaynak Saç Yaptırdıktan sonra saç açma boya ve perma işlemleri ve diğer kuaför işlemleri Fön, Maşa Düzleştirici Kullanabilir miyim?
Mikro Kaynak Saç yaptırdıktan sonra saçlarınızda elbette tüm kuaför işlemleri ve saç boyama işlemlerini rahatlıkla yaptırabiliriniz. Mikro Kaynak Saçta kullanılan nano teknoloji üstün ve güçlü yapıştırıcısı saç boyasına dayanıklı olarak tasarlanmıştır.

Mikro Kaynak Saç ile Diğer Saç Kaynak Sistemleri Arasında Ne Fark Var?
Mikro kaynak saç yapıştırma sistemi le uygulanan bir saç kaynağı yöntemi eğer saçınızda yapıştırma sistemini tercih ediyorsanız mikro kaynak saç keratin kaynak sistemine alternatif bir saç kaynağı uygulamasıdır. Mikro kaynak saç diğer saç kaynak sistemlerinden yeni teknoloji olasından başa bir artı yönü yoktur.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst