Migren ve Baş Ağrısı - Çin Yağı

Bitkiselcim

Yeni Üye
Katılım
21 Mayıs 2011
Mesajlar
8
Tepki
15
Puan
3
Yaş
38
Konum
kayseri
Çin Yağı
Nane ve okaliptus yağının karışımı çin yağı (china oil) olarak bilinmektedir.

Migren ve baş ağrısı başta olmak üzere diş ve dişeti rahatsızlıkları, üst solunum yolu hastalıkları, grip, nezle, öksürük, burun tıkanmaları, ses bozukluğu gibi durumlarda bir iki damla China Oel yeterli olmakta. China Oelin etkisi yalnızca bunlarla sınırlı kalmıyor. Kas gevşetici özelliğinden dolayı sporcular tarafından tercih edilen ürün, masaj ile vücudun rahatlamasını sağlamakta. Sauna ve buhar banyolarında kullanıldığı gibi masaj sırasındada vücuda haricen uygulanan China Oel, gerilmiş sinir ve kasları gevşeterek bünyenin rahatlamasını sağlamakta.





Cilde masaj yapmak suretiyle uygulanabilir. Dahili kullanımı yoktur.







Ek Bilgiler
Ürünümüz hiç bir katkı maddesi içermemektedir. Herhangi bir yağla seyreltilmemiştir. Bitkinin yağı, bitki toplandıktan sonra distilasyon yöntemi kullanılarak elde edilmektedir. Yağın renk ve kokusu çeşitli fiziksel etkenlere göre kısmen de olsa değişiklik gösterebilmektedir. Yağı alınacak bitkinin yetiştiği toprağın özellikleri, yetiştiği ortamın iklim şartları, bitkinin toplama zamanı, kurutulma şartları bitkisel yağın renk ve kokusunu etkilemektedir. Ürünlerimizde yapay koku ve renklendirici maddeler kullanmamaktayız. Bu sebeple ürünlerimizde standart bir koku ve renk gözlenmeyebilir, her seri birbirinden kısmen de olsa farklı olabilir. Ürünlerimizin saflığı ve doğallığı firmamız güvencesindedir.

Uyarı: İçilmez


.................
 
OP
B

Bitkiselcim

Yeni Üye
Katılım
21 Mayıs 2011
Mesajlar
8
Tepki
15
Puan
3
Yaş
38
Konum
kayseri
Adaçayı Bitki Çayı
İçindekiler: Adaçayı

Adaçayı, ballıbabagiller familyasından, eflatun, açık mor veya leylaki renkte çiçekleri bulunan, çok yıllık bir bitkidir. Bitkinin yaprakları çay olarak kullanılır.


Kullanım Önerileri
Süzen poşeti zarfından çıkarınız. Fincana 1 adet süzen poşeti daldırın ve üzerine kaynamış suyu ekleyiniz. 3-5 dakika demlenmeye bırakınız. Arzunuza göre tatlandırdıktan sonra, sıcak veya soğuk olarak servis yapılmasını tavsiye ederiz.

...........
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst