Mide Ağrısı Bebekmiş

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Mide Ağrısı Bebekmiş

Düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanan Lauren'ın hamile olduğundan haberi yoktu ve zayıf olduğu için fiziksel olarak hiçbir belirti göstermiyordu.

attachment.php

Fotoğrafın sağındaki kare gebeliğin 5.5'uncu ayında çekilmiş. Ancak Lauren'in hamile olduğundan haberi yok.

Güzellik terapisti Lauren, iki hafta önce rutin bir doktor muayenesinde de kan tahlili yaptırdığını ve kilosunu ölçtürdüğünü, ama hamile olduğunun anlaşılmadığını söylüyor.

Lauren, "İnanamadım. Kilo almamıştım, vücudumda bir değişiklik yoktu ve aşermemiştim bile. Biraz göbeğim vardı, ama önemsememiştim" diyor.

20 yaşındaki Lauren, haftasonu ailesiyle birlikteyken mide ağrısı çekmeye başladı. Banyoya gitti ve birkaç dakika sonra doğum başladı. Ailesinden yardım istedi, o sırada ne olduğundan haberi yoktu ve bacaklarının arasından bir şeyin düşmekte olduğunu söylüyordu. Durumu gören yakınları hemen sağlık ekiplerini çağırdı.

Yaklaşık 4 kilogram ağırlığında dünyaya gelen Dylan-James hem annesini hem de doktorları şaşırttı. 50 kilogramdan biraz ağır olan Lauren, "Onca zaman nerede saklanmış bilmiyorum" diyor.

Kaynak:iVillage Türkiye

Ekli dosyalar

• hamile.jpg
    hamile.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 128

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
bebek hareketlerini (ki bazen çok acıtır) midenin hangi faaliyetiyle karıştırmış acaba?? komik..

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Valla bende anlamadim, doguma kadar anlamamsi cok ilginc. :ayk:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Valla benimde hic inanasim gelmedi. Cocugun hareketlerinide mi hissetmemis acaba?:acep:

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
doğumakadar ilginç gerçekten .:acep: sölemesi ayıp bendeküçük oğlumda hiçbir belirti yoktu ve mide ağrısı ile doktora gittiğimde 21 haftalık hamile olduğumu öğrendim şok oldum aynı zamanda:ayk:

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
ilk oğlumda 2 haftalıktı biliyordum hamile olduğumu ama bu süpriz olduu korunmamıza rağmen

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
doğumakadar ilginç gerçekten .:acep: sölemesi ayıp bendeküçük oğlumda hiçbir belirti yoktu ve mide ağrısı ile doktora gittiğimde 21 haftalık hamile olduğumu öğrendim şok oldum aynı zamanda:ayk:

Gercekten ilginc canim ya. :acep:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
başıma gelene kadar bende sizin gibi düşünürdüm. ya derdim 2_3 aylık hamile olan nasıl anlamaz derdim. demekki büyük lokmayiyip büyük laf konuşmayacakmışsın.

Olmaz olur mu olur tabii ama doguma kadar farketmemek cok ilginc.

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
evet bununki bayağı ilginç ya bacaklarının arasından bişey geldiğini hissetmiş bide :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar