Mezuniyet Balosu Saç & Makyaj Önerileri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Mezuniyet Balosu gibi yıllarca hatırlanacak, onlarca resminizin çekileceği özel günlere hazırlık ekstra önem gerektirir. Bu gece için saç ve makyaj stilinizi giyeceğiniz kıyafete göre belirlemekle başlayabilirsiniz. Sıkıcı ve sıradan olmamak için size bazı önerilerim var.

lauren-conrad-stephanie-pratt.jpg


Lauren Conrad&Stephanie Pratt'in saçları balo için harika seçenekler

Topuzlar özel gecelerin vazgeçilmez saç modellerinden. Önemli olan stilinize uygun olana karar vermek. Dağınık topuz, yandan birleştirilmiş topuz veya sımsıkı tepeden toplanmış bu senenin trendlerinden biri olan kuş yuvası görünümünde bir topuz deneyebilirsiniz. Topuz konusunda ön yargılarınız varsa bu senenin trendi saç örgüsü taç modelini yapıp doğal dalgalarla saçınızı açık bırakabilirsiniz.

e413c963d46e68a8_Prom_Hairstyles_2010_2.jpg


Mezuniyet gecesi herşeyden önce hayatınızın bir sayfasının kapandığı ve yeni bir sayfanın açıldığı bir gece. Böyle düşününce kulağa romantik geliyor. Siz de romantik bir makyaj düşünebilirsiniz. Örneğin kırmızı rujunuzla dudaklarınızı ön plana çıkarabilir ve makyajınızı perçemli topuzunuzla kombinleyebilirsiniz.

teeth-hilary-duff-400a071807.jpg


Hillary Duff stil buğulu gözler

Gözlerinize buğulu bir hava vererek bakışlarınızı derinleştirebilirsiniz. Göz kapağınıza tercih ettiğiniz koyu tonlarda farınızı uyguladıktan sonra alt kirpik dibine aynı tonda farınız veya kaleminizi uygulayıp dağıtarak bu görünümü sağlayabilirsiniz.

kate-beckinsale.jpg


Kate Beckinsale doğal makyajı ve lüle lüle saçı ile tam bir prom queen!

Bu sizin geceniz ne istiyorsanız onu yapacaksınız tabiki. “Ben doğallığımdan ödün vermem, çok renk istemem.” derseniz doğal bir makyaj tercih edebilirsiniz. İyi bir fondöten&concealor ikilisi, doğal tonlarda allık, dolgun ve uzun gösteren maskara ve uçuk pembe bir ruj ile hazırsınız!

ae5ddcf44ab3d5d7_Prom_Hairstyles_2010_3.jpg


Önleri serbest bırakılmış topuz tercih edebilirsiniz

Leighton-Meester2_0.jpg


Leigton Meester'ın yandan ayırıp toplattığı saçı ona cici kız havası vermiş

meganfox.jpg


Megan Fox'un altın farı mavi kalemi ve fuşya dudakları hoş bir kombinasyon olmuş

Genelde yaz aylarında olan mezuniyet balolarına bronz teninizle gidiyorsanız içinde altın rengi ışıltılar olan farları deneyebilirsiniz. Alt kirpik dibinize uygulayacağız pastel tonlar göz makyajınıza renk katacaktır.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst