Çikolata Çerçeveli Meyveli Pasta
* Malzemeler *
* 1 paket kakaolu pandispanya..
* Pasta kreması yerine çilekli puding..
* Kremşanti..
* Arası için çilek,muz,kivi..
* Üzeri için nar taneleri..
* Hazırlanışı *
* İkiye ayrılmış pandispanyanın bir katmanının üstüne hazırladığım çilekli pudingi ekledim..Pasta kremasının tadı çok ağır geliyor o sebepten puding kullanıyorum..Tavsiye ederim..
* Meyveleri sırayla dizdim..Üstünü de puding ile kapladım..
* Diğer katmanı da ekledim..
* Kremşanti ile her bir yanını sıvadım..
* Üzerine de şekiller yaptım..
* Buzdolabından çıkarınca da nar tanelerini ekledim..
* Çikolata Çerçevesi Yapılışı *
* Benmari yöntemi ile erittiğim bitter çikolatayı şerit halinde kestiğim folyonun üzerine şırınga ile istediğim şekiller yaptım..
* Şekil verme işlemi bittikten sonra folyoyu pastanın etrafına sardım..
* İşlem bittikten sonra buzdolabına yolladım..
* Çikolata folyodan ayrılacak vaziyete gelince çerçevemiz hazır duruma geliyor..