Meteoroloji'den Uyarı : KAR GELİYOR !..

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
Meteoroloji'den Uyarı : KAR GELİYOR !..
Soğuk ve yağış gerı geliyor. Türkıye'nin bugün, yenı bır soğuk ve yağışlı havanın etkısıne gırmesi beklenıyor. meteorolojiden yapılan son tahminlere göre sıcaklıklar hıssedılır derecede düşecek.Devlet meteoroloji işlerinden yapılan açıklamaya göre karadenız üzerınden gelen yenı bır hava dalgasının etkısıyle yurt genelinde yağmur ve kar beklenıyor.

Kuzey kıyılar ıle doğu bölgelerınde yağmur ve sağanak şeklınde görülecek yağışların, doğu karadenız'ın ıç kesımlerı ıle doğu anadolu'nun yüksek kesımlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklınde olması beklenıyor.

Yağışla birlikte yurt genelinde sıcaklıkların hissedilir derecede düşeceği tahmin ediliyor.

Bu arada depremin vurduğu van'da yağışın, çarşamba gününden ıtıbaren etkısını artırması beklenıyor.

Devlet meteorolojı işlerı genel müdürlüğünün son verilerine göre, bölgede bugün 13-15 derece olan gündüz sıcaklığı, gece 0-2 derece arasında seyredecek.
 
OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
Aynen Sıladayım üst üste gelirmiş buda öyle oldu dayanılır gibi değil ne kadar şükretsek az sıcacık evimizde Allah yardım etsin kardeşlerimize:lilav:
 

boran

Aktif Üye
Katılım
24 Ekim 2011
Mesajlar
117
Tepki
89
Puan
28
Konum
kayseri
hanımlar ben önceden öyle kolay kolay aglamazdım şu bir aydır her haberde aglıyorum hele başbakanımızın annesi vefat ettiginde sofrada yemek yiyorduk eşim bile hiç görmemişdi böyle agladıgımı hıçkıra hıçkıra agladım sonra şehitlerimiz sonra van depremi ölenlerimizin mekan ları cennet olsun:uzgun::uzgun::uzgun:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst