Menajerimi Ara (Star Tv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

Menajerimi Ara


MENAJERİMİ ARA’NIN MERAKLA BEKLENEN YENİ TANITIMI YAYINLANDI!

Star’da yakında seyircisi ile buluşacak olan ‘Menajerimi Ara’nın ikinci tanıtımı yayınlandı. Çok yakında Star TV ekranında yayınlanacak dizinin yeni tanıtımında seyirci menajerlerin dünyasına adım atan Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) hikayesine tanık oluyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle heyecanla beklenen ‘Menajerimi Ara’ dizisinin geri sayımı devam ediyor.


Yayınlanan yeni tanıtımda İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin oyuncular ve menajerlerinin dünyasına girişiyle içine düştüğü dünyanın ipuçları veriliyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğinde bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Menajerimi Ara’ dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyacak.

Çok yakında Star TV ekranında seyirciyle buluşacak dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.

‘Menajerimi Ara’, yakında Star’da!

 

nurdanatasoy

Yeni Üye
Katılım
17 Ağustos 2020
Mesajlar
4
Tepki
1
Puan
3
Yaş
30
Konum
İstanbul
10 bölüm yayınlanıp sonra final yapacak bir diziye benziyor. nerede o, ezel, kuzey güney, suskunlar gibi eski diziler.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bana da uzun sürmez gibi geliyor. İsmi de gel beni izle dedirtmiyor ki çok mu aradılar acaba bu ismi :tripp: Ben bayağı zamandan beri ara ara eski dizileri netten açıp izliyorum. Diyaloglar hikayeler daha sağlammış eskiden şimdi daha fragmandan dizide neler olacağını da finalini de anlayabiliyorsun.
 
Katılım
9 Kasım 2020
Mesajlar
50
Tepki
18
Puan
8
Yaş
25
Konum
İstanbul
başlarda severek ve bir sonraki bölümü merakla bekleyerek izlyordum, her bölüm ünlüleri çıkarmaları heyecanlıydı ama şimdi klişeleşmeye başladı. beren in entrikalarına döndü:(
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst