Memnuniyetsiz Müşterileri Kınıyorum

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
32
Konum
İzmir/ Tokat
Yaşlı bir bayan müşterimiz FORMAT attırmak için servisimize geldi formatı attık cihazı teslim ettik ve bayan yaşlı olduğundan ayağına kadar getirdik evinde teslim tabiri caizse.

Neyse efendim 1 ay sonra kızı arıyor ve söylediği şey şu

" Formatı eksik atmışsınız "

Cihazları teslim etmeden son kontrol yapılır ve öyle teslim edilir..Ama yine de sorduk nedir eksik olan efendim..

" AntiVİRÜS Programı Lisans istiyor "

Bunu öyle bir sert dille anlatıyor ki tahmin dahi edemezsiniz.Efendim ben size kısaca izah edeyim Format atmak sistemi komple silmek ve arındırmaktır.Bu nedenle bilgisayarcılar diğer tüm programları kurmak zorunlulukları yoktur.Sizlere atar ve verir bunu yapan bir çok kişi mevcuttur.Ama biz tüm programlarını kurup kullanılır halde müşterilerimize veriyoruz.Ve kurduğumuzda lisanslı olan antivirüs tamamen insiyatifimize kalmış birşey olsa dahi kuruyoruz.Aylık lisans istiyor yapılması gereken tek şey internette Keyini bulup girmek.
Biz iyilik düşündükçe neden böyle sert bir tavırlarla karşılasıyoruz anlamadım.



Gelelim ikinciye bizim diğer çalışma alanımız uydu sistemleri sabah 11'de kurulum yapılacak adres bilgilerini veren beyefendi eksik vermiş.Neyse efendim biz hafta sonu dükkanı 10'da açarız.Geldik saat 10'da ve inanırmısınız 5 kere aradık açmadı.Bizde gidemedik.Saat 1 gibi yemek için çıktık geri geldik ahmet başka bir servise gitti. Ve adam geldi.Bir veryansın ediyor ki sormayın..Yok efendim saat 11 de gelmişte bizi bulamamışta..Yahu ya ben körüm ya adam sorunlu öğleye kadar dükkanda oturdum gelmedi.Öyle çirkinleşti konuşmaları bende mecburen kapıyı göstermek zorunda kaldım..
Bugünde öğrendim ki yan tarafımızda ki esnaf söyledi saat 9 da adamın teki geldi uydu uydu diye mırın kırın etti..Hey Allahım dedim hey...




Ahh biz casper servisiyizya garantili cihazlar bize gelir biz aracı olur merkeze göndeririz.Yani biz sadece elçilik yaparız..20 iş günü vardır geri dönmesi için hafta sonu hariç.Bazı olur 1 haftada gelir cihazlar.Neyse efendim aldık bir tane abiden cihazı 1 hafta geçmedi ki karısı ile geldi. Abi kedi gibi sindi köşeye kıvrıldı ağzından korkuyla çıkıyor laf..Karısı bir bağırıyor.Cihazımı katekülleye getirdiniz.Facebook'a giremiyorum çıldırcam uyuyamıyorum diye.Aman Allahım delirdik öyle diyince.Kanım çekildi.Eşini bir azarlıyor ki ben utandım.yahu 20 tane laptop tablet vs gönderdik senin onlardan farkın neyki öncelik sana verilsin gönderilen sırayla yapılıyor.Bizi hırsız durumuna kadar düşürdü.İşimizi öğretmeye çalıştı.
Neyse bir kaç güne cihazı geldi.Sırf gıcıklığına servis süresi dolunca verdim.hak etti ne yapayım..



Vallahi insanları anlamakta zorlanıyorum.İnanın zorlanıyorum iyi olmaya işini düzgün yapmaya çalıştıkça üzerine geliyorlar insanın bu da çok üzücü :(








 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Ben de müşterilerle muhatap oluyordum çalışırken canım,herkes ayrı telden çalıyor..

Sıkma canını..

Bu arada benim pc de Casper:)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst