Meme Büyütme Estetiği

fbacker

Yeni Üye
Katılım
7 Mayıs 2016
Mesajlar
3
Tepki
0
Puan
1
Yaş
39
Konum
istanbul
Göğüsler ergenlik döneminin sonuna kadar gelişip, şekil alan organlarımızdır. Bu döneme kadar gelişimini tamamlayan göğüsler kilo alıp vermeler, yanlış sütyen kullanımı, süt verme gibi durumlarda şeklini kaybedebilmektedir. Doğum ve süt verme sonrası oluşabilecek şekil bozuklukları hoş olmayan görüntüleri ortaya çıkabilmektedir. Bu ve benzeri sorunlar dünyadaki tüm kadınların ortak sorunlarıdır. Estetik Cerrahide bu sorunları ortadan kaldırmak için bir çok yöntem geliştirilmiştir.

estetik ameliyatında, belli yerlerden yapılan kesiler ile göğüsü büyütmek için protez yerleştirilir. Memede gözlemlenen sarkıklık varsa bu da aynı ameliyatla çözümlenebilmektedir. Fazla deri alınıp daha dik ve büyük göğüs elde edilebilir.

Meme büyütme estetik operasyonundan sonra göğüslerde ne kadar büyüme olacağı yapılan işlemlere bağlıdır. Bu değişikliği gözlemlemek için öncesine ait bir fotoğraf çekmek karşılaştırmak için daha iyi olacaktır.

Meme büyütme operasyonlarında kullanılan silikonlar kansere yol açmayacak vücuda uyumlu maddelerdir. Bu konuda hastalar endişe duymamalıdırlar.

Bu protezler;

İçeriğinde serum fizyolojik olanlar
İçeriğinde silikon olan protezler
Protezler şekillerine göre de gruba ayrılırlar;

Yuvarlak şeklinde olan protezler
Damla şeklinde olanlar. Damla şeklinde olan protezler normal meme yapısı ile daha uyumludurlar

Meme büyütme ameliyatlarında protez uygulama bölgeleri

Meme başı çevresi
Meme altı kıvrım çizgisi
Koltuk altı bölgesi

Meme büyütme estetik operasyonu; hasta için uygun olan kesiden, uygun olduğu düşünülen protezlerden birini kullanarak yapılan bir işlemdir. Bir saat kadar süren, lokal anestezi ve sedasyon eşliğinde yapılan estetik ameliyatlardır. Meme operasyonu geçiren hasta şikayetleri ölçüsünde ilk gün veya ertesi gün taburcu edilebilir. Belirli bir süre ağır kaldırmak, spor yapmak zorlayıcı olacağından önerilmez. Her kişi de farklı olmakta birlikte çok ciddi ağrılara sebep olmayan bir ameliyattır.

Meme büyütme ameliyatı ile ilgili öncesi ve sonrası fotoğraflara ilgili linkden ulaşabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Ama kanser nedeniyle alınan göğüs yerine birşey konulabilir.
Hastanın psikolojisi etkileniyorsa...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst