Meira, G.Saray'a 4 yıllık imza attı

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Galatasaray, Almanya Birinci Ligi'nin güçlü ekiplerinden VfB Stuttgart'ta oynayan Portekizli futbolcu Fernando Meira ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

657995745.jpg


Öğleden sonra Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gelen Meira, uzun süren görüşmeden sonra kendisini Galatasaraylı yapan imzayı attı. Sözleşme imzaladıktan sonra basın mensuplarının karşısına geçen Meira, ''Bu transferle dünya çapında bir kulüpte yeni bir sayfa açtığımı düşünüyorum. Galatasaray'ın yalnızca Türkiye'de değil Avrupa'da başarılı olmak istediğini biliyorum'' dedi.

Galatasaray'ın üst düzey bir kulüp olduğunu belirten Meira, kendisine bu fırsatı verdikleri için Galatasaray kulübüne ve yöneticilere teşekkür etti.

Bu birlikteliğin hem kendisi, hem de Galatasaray için önemli olduğunu ifade eden Meira, ''Galatasaray'a gelirken Lincoln ile bir görüşme yapmadım. Galatasaray'ın üst düzey bir takım olduğunu zaten biliyorum. Adnan Sezgin'in bana gösterdiği proje çok önemliydi. Bu projenin bir parçası olmak için verilen fırsat nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

-''İSMİ OLAN DEĞİL İYİ OLAN FORMAYI ALACAK''-

Meira, takım içinde savunmadaki rekabetle ilgili yöneltilen bir soruyu, ''Galatasaray'da savunmada rekabet olacağını düşünüyorum. Kadroda ne kadar oyuncu olursa olsun ismi olan değil iyi olan formayı alacak. Hedefim üst düzey bir kulüpte dört yada beş yıllık kontrat yapmaktı. Bundan sonraki hedefim Galatasaray'da şampiyonluğa ulaşmak ve ardından Portekiz milli formasıyla dünya kupasında oynamak'' diyerek cevapladı.

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ise kaliteli olan kadrolarını Meira gibi isimlerle güçlendirmeye çalıştıklarını ifade ederek, ''Kendisini dört yıllığına transfer ettik. Bize çok katkısı olacak'' dedi.

Meira'nın transferinin hayırlı olmasını dileyen yönetici Haldun Üstünel ise, ''Çok önemli bir ismi camiamıza kazandırdık. Meira dışında bazı isimlerle de ilgileniyoruz. Transferleri mümkün olduğunca gizli yapmayı amaçlıyoruz. Bu konuda basından anlayış bekliyoruz'' diye konuştu.

Meira'nın iki gün sonra İstanbul'da takıma katılacağı bildirildi.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst