Mavi'den Hırka ve Kazaklar

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Mavi'den Hırka ve Kazaklar

Mavi’nin modern dokunuş ve detaylarla zenginleştirdiği örgü kazak ve hırkaları, sezonun olmazsa olmaz parçalarından biri olarak erkek gardırobundaki yerini alıyor. Sade bir şıklık arayan ya da sportif görünümden vazgeçmeyen erkekler için Mavi’de farklı doku ve modellerde çok sayıda örgü kazak ve hırka alternatifi bulunuyor.

attachment.php


V, bisiklet ve şal yakaların yoğun olduğu koleksiyon; bir arada kullanılan farklı saç örgü motifleri, kapüşon, fermuar, düğme ve cep detaylarıyla farklı stillerin en önemli ayrıştırıcısı oluyor. Jakarlı, kapüşonlu ve çoban düğmeli modeller kışın favorisi kadife pantolonlar ya da Mavi’nin mükemmel kalıplı jean’lerine çok yakışıyor. Daha düz ve aksesuvarsız modeller ise chino pantolonların ayrılmaz tamamlayıcısı oluyor.

attachment.php


Koleksiyonda siyah, lacivert, gri ve kahve tonlarının yanı sıra, parlak kırmızı gibi iddialı ve sürpriz renklerle de karşılaşmak mümkün oluyor. Hırka ve kazağını seçen Kartuş Kart sahipleri, yapacakları 175 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL hediye kartuş puan avantajından da yararlanabiliyor.

attachment.php


Kaynak: cikss.com
 

Ekli dosyalar

  • mavi-kazakk_w450.jpg
    mavi-kazakk_w450.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 11
  • mavi-kazak1.jpg
    mavi-kazak1.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 11
  • mavi-kazak.jpg
    mavi-kazak.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 12

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst