Mavi İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.652
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Mavi 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

YDO5OZ.jpg


Denim Karnavalı

Mavi denim koleksiyonunda bu sezon yok, yok! 90’lar esintili görünümlerden işlemeli, armalı, sloganlı jean’lere, denimde çeşit zirvede! Skinny jean’ler yüksek belleriyle sezona devam ederken, mom jean’ler liderliğe oynuyor. Denim üst, etek, salopet, elbise ve tulum gibi parçalar Jean şıklığını güçlendiriyor.


Jean’de yüksek bel, sıradışı paçalar, slogan ve armaların yükselişi

Sezonun en büyük trendi işlemeler, özellikle çiçek ve kuşlu motifleriyle denim parçaları süslüyor. Patch’ler genç ve yaratıcı görünümlere imza atarken; 3 boyutlu aplikeler, zımbalar ve payetler de iddialı stillere renk katıyor. Paçalardaki farklı kesikler; önü kısa arkası uzun (uneven), fringe, yıpranmış ve kesikli paçalar, dizlerdeki yamalar ve yırtıklar bu sezon jean’leri farklılaştıran önemli detaylar arasında yer alıyor. Açık ve koyu denim kumaşların bir arada kullanılmasıyla elde edilen renk blokları sadece Jean pantolonlarda değil, etek ve ceket gibi parçalarda da ortaya çıkıyor. Mavi’nin Gold koleksiyonuyla, tüm gün süren konfor hissini veren “ultra yumuşak” jean’lerinin yanına, 90’lardan esinlenen daha tok kumaşlı (rigid) jean’ler de eşlik ediyor.

Denim ceketler çiçek açtı!

8MNEN7.jpg


Bu sezonun en parlak yıldızı denim ceketler; beyazdan koyu mavi tonlarına uzanan çeşitli yıkamalar, üste oturan dar fit’lerden boyfriend’e farklı kesimlerle her stile göre bir seçenek sunuyor. 2017 İlkbahar-Yaz defilelerinde göze çarpan; omuzlardaki çiçek işlemeleri, sırtta kuşlu ve çiçekli motifler, arkada önde yer alan patch’ler, renk blokları ve eteği kesikli parçalarla Jean ceketler altın çağını yaşıyor. Erkeklerde ise beyaz, mavi, yeşil ve koyu tonları; sırttaki slogan baskılar, yırtıklı vintage görünümler ve denim bomber ceketlerle buluşuyor.

Gold Icon by Adriano Goldschmied

Yeni Gold Icon by Adriano Goldschmied serisi; Los Angeles’tan dünyaya yayılan denim modasının öncüsü. Color blocking, stud (zımbalı), tropikal desenler, zengin vintage yıkamalar ve farklı denim tonlarının bir arada kullanıldığı parçaları buluşturan, en moda detayların bir arada olduğu yepyeni koleksiyon, denimin trendsetter’larına göz kırpıyor.

Mavi kadını yeni sezonda:
90’lar modasını günümüze taşıyan, düğmeli, yüksek belli ve düz inen paçasıyla Kiss, mom Jean trendini birçok farklı yıkama ve stille buluşturan Cindy, yüksek bel ve crop kesimiyle yeni jenerasyon skinny Tess, koleksiyonun en yüksek belli, süper skinny’si Lucy, cepli ve cepsiz formuyla yüksek bel süper skinny Jess ve feminen siluetiyle yüksek bel skinny Alissa jean’i giyiyor.

DPykyv.jpg


m3J8J0.jpg


EgyEyZ.jpg


j8QYQm.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst