Mavi Gözler İçin Eyeliner Önerileri

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
m8nOLV.jpg


Mavi Gözler İçin Eyeliner Önerileri
Eyeliner, gözlere dikkat çekmenin en şık yollarından biridir.

Mor eyeliner

Mavi gözlere mor eyeliner ile dikkat çekebilirsiniz. Gözlerinizi ortaya çıkartmak için mümkün olduğunca koyu mor rengi tercih edin. Öncesinde hafif pembe ya da kahverengi bir far sürdükten sonra mor eyelinerı uygulayın, sonrasında da siyah maskara kullanın.
Kanatlı eyeliner

Diğer adıyla kedi modeli eyeliner mavi gözler için en uygun modellerden biridir. Bu tip eyeliner gözlerinize dikkat çeker. Eyelinerınızı istediğiniz kadar kalın uygulayabilirsiniz. Dilerseniz eyelinerın ucuna kuyruk da ekleyebilirsiniz.
Kahverengi eyeliner

Kahverengi ve bronz renkler mavi gözleri ortaya çıkartırlar. Koyu kahve ve bronz eyeliner size çok yakışacaktır.
Vurgulu

Gözlerinize önce beyaz far ya da eyeliner sürün, gözünüzün iç köşesine de beyaz kalem çekin böylece gözleriniz iyice ortaya çıkacaktır.
Sıvı eyeliner

Sıvı eyeliner kuruyunca mat olur ve gözlerinizde dikkat çekici bir vurgu olmasını sağlar. Sıvı eyelinerı düzgün çekmek ise sabır ve tekrar tekrar çalışmayla mümkün olacaktır.
Parlak, altın eyeliner

Bu eyeliner, gözlere eğlenceli ve dramatik bir görünüm kazandıracaktır.
Mavi ve siyahtan kaçının

Mavi gözlülerin mavi eyeliner kullanmaları gözlerinin rengini kapatacağı için önerilmez. Eğer mutlaka mavi kullanmak istiyorsanız, koyu mavi tonlarına yönelin. Siyah eyeliner ise gözlerinizi küçük göstereceğinden pek önermiyoruz.
Beyaz eyeliner

Kim gözleri daha büyük görünsün istemez ki? Bunu yapmanın en iyi yolu beyaz eyeliner kullanmaktır. Fakat, beyaz eyelinerı çok fazla uygulamamaya dikkat etmelisiniz aksi taktirde komik bir görüntü oluşabilir.
İnce uygulama

Fazla eyeliner sürmek ağır makyaj etkisi verir ve gözlerinizi küçük gösterir. Mavi gözler nazik ve narin makyaja uygundurlar. Bu nedenle eyelinerı ince uygulamanızı öneririz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst