Mavi Beyaz Yemek Odası Düzenlemeleri

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Mavinin iştah açıcı bir renk olduğu söylenemez. Ancak siz mutfaktaki becerinizden eminseniz yemek odasını pekala sevdiğiniz renklerde, istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Nasıl olsa sofra yeterince iştah açıcı olacaktır. Yemek odası dekorasyonunda mavi beyaz ikilisinin nasıl sonuçlar verdiğine bir bakalım.

mavi-duvar3.jpg

Açık mavi duvarları süsleyen beyaz kartonpiyer çerçeveler yemek odasının geniş algılanmasına yardımcı oluyor. Mavi ve kahverengi uyumu koyu renk ahşap yemek odası mobilyalarının göze ne kadar hoş göründüğüne bakılırsa işe yaramış görünüyor. Salonda da aynı renkler kullanıldığından tüm evde belirgin bir uyum ve denge ortaya çıkmış.
klasik-yemek-odasi.jpg

Klasik tarz bir avize, gümüş aksesuarlar ve beyaz şöminesiyle klasik ama bir o kadar da şık bir yemek odası. Mavinin huzur verici etkisi yemek odasında keyifli dakikalar geçirmeyi kolaylaştıracak gibi görünüyor. Bu fotoğrafa bakınca beyaz ve mavinin koyu kahverengi mobilyalar ve gümüşü rengi aksesuarlarla kombinlenmesinin olumlu sonuçlar verdiğini anlıyoruz.
yemek-odasi-tarzi.jpg

Büyük pencerelerinin aydınlığından faydalanarak bu yemek odasında korkmadan desenli perde ve halı kullanılmış. Sarının mavi ile sık sık kullanıldığına şahit olabilirsiniz ancak duvarı sarı renge boyayacaksanız soluk bir ton seçilmesinde fayda var. Desenli aksesuarları düz renkte mobilyalar dengeliyor.
mavi-bufe.jpg

Neredeyse diğer her öğe beyaz seçilmişken sadece vitrinli dolabın mavi olmasıyla bütün bir yemek odasının havasının değiştiği söylenebilir. Bu canlı renk odaya kır evlerine ya da Akdeniz ülkelerine özgü bir sıcaklık taşımış gibi görünüyor. Yemek odası duvarlarını maviye boyatmak konusunda şüpheleri olanlar, mobilyadan önce daha ufak aksesuarlarla mavi rengi yemek odasında deneyebilirler.
mavi-desenli-sandalye.jpg

Sandalyelerin ya da döşemelik kumaşlarının nerede satıldığını bilemiyorum ama olur da bir benzerine rastlarsanız böyle güzel sandalyeler hatırına elbette yemek odasını mavi beyaz döşemeniz gerekebilir. gerçekten de çok şık ve davetkar bir görünümleri var. Masa başında uzun sohbetler için tasarlandıkları belli oluyor.
Eğer eviniz için farklı bir yemek odası düzenlemesi istiyorsanız mavi ve beyaz ikilisinin bu konuda size yardımcı olacağı kesin gibi. Çok sık rastlanmayan bir uygulama ama iyi malzeme ve doğru tonlar bir araya geldiğinde şık ve kullanışlı bir odanın ortaya çıkmaması için hiçbir neden yok.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst