Marchesa 2018 İlkbahar/Yaz Gelinlik Koleksiyonu!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
ZEV9Rk.jpg



Marchesa 2018 İlkbahar-Yaz Gelinlik Koleksiyonu

İşte ilkbahar-yaz 2018 gelin koleksiyonlarından en beklenileni Marchesa. Marchesa 2018 ilkbahar-yaz gelinlik koleksiyonu İngiltere’nin masal gibi bahçelerinden esinlenmiş şık hisler uyandıran ve huşu veren bir şovdu. Marchesa’nın her gelin koleksiyonunda olduğu gibi bunda da odak noktası olacak modeller sergiledi. Bu özel gelinlik koleksiyonunda Marchesa’nın imza estetiği çok net bir şekilde belli oluyordu.

okZOl7.jpg


Bu koleksiyonda nasıl gelinlikler vardı birazcık onlardan bahsedelim. Geleneksel olmayan dokunuşlar, kendini aşan zamansız şık siluetler, çoğunlukla deniz kızı figürleri ve geleneksel olmayan ayrıntılar vardı. Ayrıca siyah küçük parçalar eklenmişti gelinliklere bu da harika bir görünüm katmıştı. Fotoğraflardaki örneklerde bunu net bir şekilde görebilirsiniz. Bu ince eklentiler, zıt, zarif görünümü ortaya çıkarmıştı. Bu marka için alışa gelmişin dışında tasarımlardı bu sunulanlar. Marchesa 2018 ilkbahar-yaz gelinlik defilesinde dantel motiflerde çok ilerilere gitmişti. İlave detaylarla o büyük gün için mükemmel tasarımlar idi.
2018 baharını tanımlayan temel üç farklı desen vardı. Bu üç tasarımda da oluşturulmak istenen orantılar ve dinamiklik idi. İyi yapılandırılmış girintili çıkıntılı motifler tam not aldı. İkinci koleksiyonda da hem üstlerde hem de etek kısımlarında zarif işlemeli çiçek şelale motifleri vardı bunlar ‘İngiliz bahçesi’ deseniyle romantik zarif dokunuşlarla koleksiyona girmişti.

lWyORE.jpg


VMLrRP.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 2.jpg
    2.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 3.jpg
    3.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 4.jpg
    4.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 59

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst