Mantarli kanepe-resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
Mantarlı Kanepe Hazırlanışı




mantarli-kanepe-950.jpg

Malzemeler:
• 10 adet Mantar
• 10 adet Tost Ekmeği
• 2 çorba kaşığı Kaşar Rendesi
• 2 çorba kaşığı Un
• 3 çorba kaşığı Tereyağ
• 1,5 su bardağı Süt
• Yarım Limon Suyu
• 1 Tutam Tuz


Mantarlı Kanepe Hazırlanışı


Mantarları yağda kavurup unu ekleyin.Üzerine sütü ilave dip beşamel sosu hazırlayın. Tost ekmeklerinin kenarlarını kesip çıkartın. Üzerlerine mantarlı harçtan koyup rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Ekmekleri kaşar peynirleri eriyinceye kadar fırında pişirin.

alinti
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst