Mantar Salatası
Mantarları yıkayın ve ince ince doğrayın. Bir kapta elma sirkesi ve yağı karıştırın. Hazırladığınız mantarları bu karışımın içinde kaşıkla çevirin ve iki saat dinlenmeye bırakın. İnce ince kestiğiniz soğanı teflon tavada az yağda yumuşayıncaya kadar yakmadan pişirin. Havanda dövdüğünüz maydanoz tohumlarını içine atın ve beraber bir dakika daha pişirin. Soğutuduktan sonra marine edilmiş mantarlara karıştırın. İstediğiniz kadar tuz ve karabiber ekleyerek servis yapabilirsiniz.
4
kişilik
40 dakika
İtalya
Malzemeler
250 gr kültür mantarı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı elma sirkesi
2 çay kaşığı maydanoz tohumu
1 soğan
Tuz, karabiber
Mantarları yıkayın ve ince ince doğrayın. Bir kapta elma sirkesi ve yağı karıştırın. Hazırladığınız mantarları bu karışımın içinde kaşıkla çevirin ve iki saat dinlenmeye bırakın. İnce ince kestiğiniz soğanı teflon tavada az yağda yumuşayıncaya kadar yakmadan pişirin. Havanda dövdüğünüz maydanoz tohumlarını içine atın ve beraber bir dakika daha pişirin. Soğutuduktan sonra marine edilmiş mantarlara karıştırın. İstediğiniz kadar tuz ve karabiber ekleyerek servis yapabilirsiniz.
4
kişilik
40 dakika
İtalya
Malzemeler
250 gr kültür mantarı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı elma sirkesi
2 çay kaşığı maydanoz tohumu
1 soğan
Tuz, karabiber