Mantar Salatası

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.405
Puan
113
Mantar Salatası


Mantarları yıkayın ve ince ince doğrayın. Bir kapta elma sirkesi ve yağı karıştırın. Hazırladığınız mantarları bu karışımın içinde kaşıkla çevirin ve iki saat dinlenmeye bırakın. İnce ince kestiğiniz soğanı teflon tavada az yağda yumuşayıncaya kadar yakmadan pişirin. Havanda dövdüğünüz maydanoz tohumlarını içine atın ve beraber bir dakika daha pişirin. Soğutuduktan sonra marine edilmiş mantarlara karıştırın. İstediğiniz kadar tuz ve karabiber ekleyerek servis yapabilirsiniz.
4
kişilik

40 dakika

İtalya


Malzemeler

250 gr kültür mantarı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı elma sirkesi
2 çay kaşığı maydanoz tohumu
1 soğan
Tuz, karabiber
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst