Maniküre 15 saniyeniz var mı?

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ellerinize gereken bakımı yapmak istiyor ama kuaförde maniküre ayıracak vakti de bulamıyorsanız Sally Hansen Instant Cuticle Remover`ı denemelisiniz.

27_25052010142358.jpg



Hayattaki bir çok seçimimiz, zevklerimiz, tercihlerimiz çoğu zaman, bizim kişiliğimizle ilgili ipuçları verir. Özellikle de ellerimiz adeta karakterimizi yansıtır. Güzel bir eli kusursuz yapan şey ise bakımlı tırnaklardır. Bakımlı tırnakların evde sürdüğümüz ojeden çok daha fazlasını hak ettiğini unutmayın. Bunun için tırnak etlerinizi yok etmek, bu kusursuzluğu yaratmadaki ilk ve en önemli adımdır. Kuaförünüzden randevu almadan, manikür aletlerinizle uğraşmadan, tırnak eti bakımınızı gönlünüzce yapmak için etkisi boyundan büyük bu ürünle tanışmanız gerekiyor!

Amerika’nın lider tırnak bakım markası Sally Hansen, devrim yaratan jel formülüyle etkili bir çözüm sunan Instant Cuticle Remover - 15 Saniyede Tırnak Eti Çıkarıcı, özellikle sulu maniküre alışmış kuru ve sert tırnak etlerinizi kesme işlemi gerektirmiyor. 15 saniye içerisinde nüfuz ederek kolayca itilmelerine ve tırnak çevresinde yer alan ölü deriyi temizlemeye yardımcı oluyor. Pratik ve sağlıklı bir manikür sağlamayı destekliyor.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst