Mango 2012 sonbahar Kış

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Mango 2012 sonbahar Kış


28.06.2012


1340869028mango-manset1.jpg



Paylaş : Mango’nun yeni Sonbahar-Kış 2012 sezonunda net hatlara dahil edilmiş ayrıntılarla birlikte belirgin bir askeri etki göze çarpıyor.
Öne çıkan özellikler arasında apoletler, dıştan cepler, bir kontrast oluşturacak şekilde giysilerin etrafında konumlanan biyeler, deri süslemeler, askeri motifli butonlar ve vatkalı giysiler yer alıyor. Bunların tümü, hakinin nötr tonlara dönüşen farklı renklerini içeren bir renk paletinde sunulmakta.

Ayrıca, özellikle hacimli manşetler ve bel kısmına vurgu yapacak şekilde yeni hacimler sunan mimari formların da açık bir etkisi mevcut; bunun yanısıra etek ve elbiselere fırfırlar eklenmiş. Bu silüetlerde, tamamen siyah ya da tamamen beyaz giysiler çok önem taşırken, kobalt mavisi gibi derin ve parlak renkler de Sonbahar modasına coşkulu bir enerji getiriyor.

Ağırlıklı olarak bukle, tüvit, piyödepul ya da balık sırtı gibi dokularda nötr ve siyah tonlarındaki zengin yünlü kumaşlar, bol ve düşük omuzlu dış giyim seçeneklerinde öne çıkıyor. Öte yandan bu klasik dokularla benzerlik yaratmak üzere baskılar da kullanılıyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst