Makyaj temizleme mendillerinde "Top 5"

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Olay Daily Facials
Suyla Köpüren Temizleme Mendilleri

product-68413.jpg


Normal ve kuru ciltler için geliştirilen mendillerde, üzüm çekirdeği özü, E vitamini ve Olay nemlendiricisi yer alıyor. Bu bileşim kiri ve makyaj kalıntılarını çıkarırken cildinizi nemlendiriyor. Özel ince dokulu mendil, cildinizi temizliyor, yıpratmadan arındırıyor ve cildinize %80 daha fazla nem kazandırıyor.

Yağlı ve karma ciltler için geliştirilen çift dokulu mendillerde ise, cadı fındığı, pro-vitamin B5 ve beta hidroksi gibi maddeler, cildin duruluğunu artırıyor. Kirleri ve makyaj kalıntılarını temizleyen özel köpüğüyle cildi derinlemesine temizliyor. Böylece cilt duruluğunu sıradan temizleme yöntemlerine göre %80 daha fazla iyileştiriyor.

Nivea Yumuşatıcı Makyaj Temizleme Mendilleri

Nivea-makyaj-temizleme-mendilleri-hasas-ciltlere__17253859_0.jpg


Badem & Calendula Yağı ile zenginleştirilen alkolsüz mendiller, cildin doğal nem dengesini korurken yüz, boyun ve gözleri tek bir adımda temizliyor. Yumuşak dokusu ve nazik formülü cildi rahatlatıyor. Normal ve suya dayanıklı makyajı dahi çıkarıyor.

Nivea Canlandırıcı Makyaj Temizleme Mendilleri

1080-1472-large.jpg


Aynı şekilde temizleme özelliğine sahip canlandırıcı temizleme mendilleri ise, Lotus Özü ve çeşitli vitaminler içeriyor. Bu mendiller de alkol yok. Makyajınızı çıkarırken, geriye taze bir cilt bırakıyor.

Neutrogena Deep Clean® Makyaj Temizleme Mendilleri

im_1.jpg


Dermatologlar tarafından da test edilmiş olan bu mendiller, makyajın silinmesini sadece basit bir işlemle gerçekleştiren etkili temizlik losyonu ve “multi dalga” yapılı mendil içeriyor.

Yüz ve göz makyajınızı, hatta suya dayanıklı rimeli bile zorlanmadan ve kalıntı bırakmadan etkili bir biçimde çıkarıyor. Böylece, göz çevresindeki hassas derinin ısrarla ovuşturulmasına gerek kalmıyor! En hassas gözlerde bile rahatlıkla kullanılabilir.

Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendilleri

8693744090158_B.jpg


Kalın, yumuşak ve esnek dokulu... Yüz, boyun ve göz bölgesini tek bir adımda etkili şekilde temizliyor, cildinize yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

İçeriğinde bulunan Papatya Özü ve E vitamini ile cildinizi koruyor ve yaşlanma etkilerini geciktirmeye yardımcı oluyor. Alkolsüz ve herhangi bir boya içermiyor. Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edildiğinden en hassas ve alerjik ciltler bile gönül rahatlığıyla kullanabilir.

LOreal Revitalift Zengin Makyaj Temizleme Mendilleri

SK6_11.jpg


L'Oréal laboratuvarları ilk defa Zengin Makyaj Temizleme Mendilini geliştirdi. Ultra konfor kazandıran bu mendiller, makyajın tamamen temizlenmesi ve cildin tekrar canlanması için Glycoliss ile zenginleştirilmiş peeling etkisi yaratan güçlü aktif ve C Vitamini içeriyorlar.

Yaşlanma karşıtı aktiflerle zenginleştirilmiş bu mendiller ile cildiniz netlik kazanıyor ve parlaklığına yeniden kavuşuyor!

Alıntıdır!
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
paylaşım için sağoll ben makyaj yapınca önce yüzümü dalin sabunla ya da dove la yıkarım sonra kalırsa rimel filan pamuğa nemlendirici sürer silerim-hmm
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Olay, sanırım birçok ürününde başarılı. Ben kullanmadım; ama çevremden hep olumlu tepkiler duyuyorum :ayna:
 
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
1.273
Tepki
914
Puan
113
Konum
ANKARA
Fresh'n Soft kullanıyorum gayet güzel hem de fiyatı uygun ..zaten önce suratımı dalin bebe sabunu ile yıkarım ..arta kalan birşey varsa ki sadece gözümde olur onu silmek için kullanıyorum sadece ..:kptmya:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bu arada ben hiç kullanmadım :ayna:

Göz makyajı temizleyicimle göz makyajımı temizler, sonra yüzümü temizleyicimle yıkar, ardından tonikler ve en son nemlendiririm. Hoş bu aralar makyaj yapmadığımdan saldım çayıra bir haldeyim.
 

foto_burcu

Aktif Üye
Katılım
2 Mayıs 2011
Mesajlar
367
Tepki
137
Puan
43
Konum
samsun
Artk bende sadece göz makyajı yapıyorm salak gibi birde yüzüme fondoten sürüyordum hiç ihtiyacım olmadığı halde.Baktım yaş ilerledikçe sorunlar başlıyor bıraktım fondoten işini oyüzden kaçgündür çok rahat temizliyorum yüzümü.Olayınkini kullandım gayet iyiydi
 

okypete

Daimi Üye
Katılım
2 Ekim 2010
Mesajlar
16.867
Tepki
19.396
Puan
113
Konum
antalya
olay gerçekten iyi. şu anda clean&clear' ınkini kullanıyorum. ondanda çok memnunum...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst